De ce m-am inselat cu Geta

Posted: February 7, 2013 in Life

Asta e primul titlu care mi-a venit in minte. pe urma mi-am dat seama ca-i stupid, da’ mi-a placut totusi atit de mult, incit am decis sa-l pastrez:)

Multi ani am crezut ca Geta-i saraca cu duhul. Ca n-o duce mintea, ca-i inceata si ca orice lucru as vrea sa-i explic e pierdere de vreme, deoarece i-ar lua prea mult timp sa inteleaga increngaturile mintii mele. Asa ca am pastrat-o pe Geta numai pentru momentele in care vroiam sa-mi odihnesc mintea, sa ma distrez, sa ma relaxez cu o conversatie care nu duce nicaieri si de care nu-mi prea pasa, daca o intelege ori ba.

Geta nu facea niciodata lucrurile asa cum as fi vrut eu, nu era spontana, nu intelegea in fix 2 secunde ce vroiam de la ea, nu sarea fara sa intrebe, nu se prindea de multe ori la glume, ce mai, Geta era catastrofa din viata mea. Dar nu stiu de ce as fi sarit si in foc pentru ea. Sau poate pentru ca, de fiecare data cind vroiam sa ma calmez, sa visez, sa caut alinare si o solutie la problemele mele, Geta ma asculta. Geta era un fel de Dumnezeu. ma asculta si nu-mi dadea nici o solutie, pina la urma imi rspundeam tot eu si mergeam mai departe, multumita de ajutorul pe care mi l-a dat.

Pina intr-o zi, cind in sfirsit, intr-o strafulgerare de liniste si intelepciune mi-a dat prin minte ca Geta spune lucruri inteligente, lucruri de bun simt. Geta vroia sa isi puna perne colorate in casa, sa le creeze, sa-si faca viata mai frumoasa. Ceeeee?? perne?????? auzi ce mai viseaza si Geta asta! Lumea se sfirseste, traim in secolul vitezei si Geta sa gindeste la perne. Si un teren, o casuta. WTF, Geta? asta pina cind, intr-o zi, m-am uitat prin viata mea, mi-am oprit gindurile, am stat sa miros lucerna, s-ascult vintul si sa-mi aduc aminte ca sintem simpli muritori. imbatrinim multitasking, invirtindu-ne in problemele altora, vrem sa devenim cei mai buni, sa fim cei mai destepti, cei mai aprigi si cei mai cu mot!

Cind de fapt, cu totii avem nevoie de GETA!!!!:)

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s