Music FM. Iar cea mai bună muzică?!

Posted: February 1, 2011 in Despre radio

Astăzi s-a lansat un nou post de radio sub umbrela trustului din care face parte și Pro Fm. Îi spune Music FM, ceea ce trebuie să recunosc că e o invenție nemaipomenită, nu m-aș fi gîndit niciodată la un asemenea nume de radio 🙂 Cică postul difuzeaza hit-uri lansate in ultimii 30 de ani si se adreseaza unui public format din femei si barbati cu varste intre 30 si 50 de ani. În traducere liberă -noi nu vrem să reinventăm roata, ci facem doar mult mai bine ceea ce alții gen Europa FM, Magic FM, etc nu au știut și nu știu să facă. Ba facem mult mai bine ceea ce nici noi nu am știut să facem la InfoPro. Cu cine? Ei bine dragă,cu exact aceeași oameni.

În cel mai recent film al mișcării Zeitgeist, intitulat Moving Forward se spune că această criză care ne-a lovit în 2008 a dus la desființarea multor joburi și locuri de muncă și că acestea nu vor reveni pe piață după trecerea crizei. Music FM însă ține morțiș să-i contrazică. O fi din cauza directorului, care nu are nici o idee despre cum ar putea face totuși un post de radio actual, care crede că muzica este cea care va salva totul, asta după ce au dat greș în cel puțin 2 cazuri, cu Pro Fm Dance și InfoPro? De-a lungul timpului au refăcut echipe, au concediat oameni (dintre care mulți au ajuns la concurență), au schimbat stilul și nimic. Cu toate acestea se încăpățînează să continue cu aceeași șefi și responsabili de playlist, care sînt precum un atlet care știe că nu poate alerga mai mult de 2 ture de stadion, dar cu toate acestea vrea musai la olimpiadă…

Radioul cu muzică pentru toți s-a numit Unifan Radio și a emis pentru prima oară în România la data de 11 ianuarie 1990. De atunci nu a mai reinventat nimeni muzica pe un radio. Diferența au făcut-o emisiunile, talkshow-urile, matinalul, știrile, marketingul, oamenii. Un lucru evident pe care cu siguranță echipa Music FM nu este capabilă să-l înțeleagă.

Music FM emite pe frecvența 103.8 FM, fosta frecvență a ProFm Campus.

Advertisements
Comments
  1. Alex says:

    Radioul e mort azi. Din pacate. Doar soferii il mai asculta. si cum si ei se imputineaza pe zi ce trece din motive de benzina….nu mai e nicio afacere. de proiect de suflet nu mai zic nimic.

  2. Tavi says:

    nici o diferenta e info pro-ul doar rebranduit

  3. cristi says:

    precum ai remarcat, oamenii sunt cei care fac diferentza la radiourile actuale. tehnica a ajuns mult prea banala, un calculator, un mixer sunt lucruri usor de obtinut, daca detzii licentza pe o frecvenzta iti faci radio, iar daca nu ai licentza il faci pe net. dar oamenii cu inspiratie si idei sunt greu de gasit. asta ma face sa-i ascult in fiecare dimineata in drum spre munca pe dobro & CO la guerrilla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s