Șerban Huidu, Cristi Pațurcă, babele, militarii și blestemele

Posted: January 25, 2011 in Life

De cînd am plecat din radio, adică de vreo 2 ani, de cînd mi-a spus Huidu că SBS nu mai vrea talkshow, multe am mai auzit de la lumea slobodă la gură, rea de muscă și cu nărav. Nu am știut niciodată că un om de radio poate avea atîția dușmani. Iar de cînd cu accidentul de la ski aud niște tîmpenii imposibile, despre blestemele care trebuie că l-au ajuns din cauză c-a făcut nu știu ce, a refuzat pe nu știu cine, că s-a îmbrăcat cu nădragii nepotriviți duminica sau c-a ocărît vreo babă care nu știa sa treacă strada. Am constatat așadar că trăim încă într-o lume mult prea “bisericoasă”, care obișnuiește să pună lumînărele marțea și vinerea. Negre, dacă se poate! Și colac peste pupăză mai scrie și la ziar: Huidu bletemat, gata, au descoperit o vrăjitoare și un parapsiholog. Și bănuiesc că fițuica a avut un tiraj bunișor, avînd în vedere că în țara asta lumea nu-și iubește vedetele, ci mai degrabă așteaptă să dea ortu popii!

În țara asta nu poți să-ți faci deserviciu mai mare decît să devii cunoscut. Mă gîndeam și la săracul Cristi Pațurcă. Măi nimeni nu l-a ajutat, a murit în cea mai cruntă mizerie, în timp ce militarii care au tras în noi la Revoluție își cereau pensiile nesimțite înapoi! Fucked up country, fucked up people…Mai respirați, da? Pfff, ce veste prostă! 🙂

Advertisements
Comments
 1. Alex Mol says:

  trist dar adevarat….

 2. Blue says:

  Corect, bisericoasă rău naţia asta…
  Se uzează portofelele pe la sfintele pelerinaje de zici că ce-i aia.
  Tare sunt curios, oare portofele frecate de moaşte, or fi mai pline acum?
  Mă gândesc să le propun unor gagici aşa, mai bisericoase şi mai … triste dimineaţa din cauză de vise neîmplinite să se ducă în prelerinaj şi îşi frece chiloţii de moaştele lui Terente la Sf. IML. Oare li se va rezolva problema?

  Hehehe .. huidu blestemat? Asta e tare rău. Te pomeneşti că şi anegelica Crudu o fi fost blestemată de neamurile Prinţului din Strehaia. Am văzut că nuci interviuri nu mai vor să-şi dea oamenii cu şlitul desfăcut şi … măgaru’ la adăpat…

 3. TANO says:

  in romania de cativa ani, valoarea este inlaturata, inlocuita de barfa si prostie

 4. Alex says:

  Huidule sa te faci bine si sa te vedem cat mai repede la cronica si sa te auzim la radio ! suntem alaturi de tine ! Multa sanatate !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s