Cerșetor sau vedetă radio?

Posted: January 5, 2011 in Despre radio

Ce-ar fi dacă te-ai plimba cu mașina, iar un cerșetor te-ar opri rugîndu-te să-l cinstești dacă  îți spune ceva cu o voce perfectă de radio? Well, în România cred că nu s-ar sinchisi nimeni, însă în SUA homeless-ul s-a bucurat de un succes covîrșitor. Pentru că cineva a pus înregistrarea pe youtube și astfel peste 5 milioane de oameni l-au ascultat și apreciat. Nici postului de televiziune CBS nu i-a fost indiferent și l-a invitat într-o emisiune. Vă las să descoperiți amănuntele singuri, dar nu pot să nu închei cu următoarea întrebare: pînă la urmă ce face diferența între un prinț și un cerșetor, între un homeless și o vedetă radio? Norocul, caracterul, Dumnezeu? Există o grămadă de oameni de radio sau de vedete care au murit în mizerie, sau de anonimi care nu au avut niciodată șansa de a fi descoperiți. Oare de ce?

Întreaga poveste aici.

Update: întîlnirea lui Ted cu mama sa, după 20 de ani.

Advertisements
Comments
 1. Alex says:

  Acum a fost momentul pentru steaua lui norocasa. Talentul e important dar si norocul sa il filmeze acei oameni si sa posteze pe net filmarea. nici macar n-a trebuit sa munceasca f mult sa fie descoperit din nou =)) Samaritenii lui au facut totul. Unii ar spune ca Dumnezeu a facut asta, lucrand prin oameni 😉
  Oricum ar fi, ma bucur mult pentru el.

 2. florin says:

  da super voce.da si nenea ala tot din america sa zaca ani de zile nevinovat in puscarie daca am citit bine.citeodata engleza mea lasa de dorit.

 3. florin says:

  de exemplu eu fiind diagnosticat cu schizofrenie avem un bolnav care vine la un centru unde sunt membru are un talent fantastic de grafician.si se chinuie cu o pensie de nimic.este adevarat eu nu i blamez p cei care ne considera nebuni,pentru ca din experienta mea personala si a altora,relationarea cu oamenii diagnosticati lasa de dorit.in sens ca si fac numarul fac lucruri sau spun chestii care dor si fac orice om normal la cap sa se indeparteze.cum si eu am gresit de multe ori.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s