Șerban Huidu, te duci la RCS?

Posted: November 23, 2010 in Emisiuni la televiziuni

Am citit cu stupoare pe un blog de media cum că Șerban Huidu, impreună cu Găinușă intenționează să-și ia catrafusele Cronicii și să plece la RCS/RDS. Nu m-ar mira, dar nu avînd în vedere că e tata lui Huidu prieten cu patronul de la RCS, ci pentru că, cei doi cîrcotași au făcut în 2009, nu mai puțin de 7 spoturi pentru o campanie Digi tv. Amănunte pe blogul lui Șerban Huidu, unde publică toate aceste spoturi și unde mi-a atras atenția următorul comentariu: “Legatura pe care o fac unii intre voi si client (RCS) e aiurea. E un spot iar RCS e client. Atat”.

Ei, acum aștept să văd dacă omul a avut dreptate sau nu. Contractul Cronicuței cu Prima TV expiră în decembrie 2010 și tot ce este posibil ca oamenii să vrea să plece la alt post, care le promite marea cu sarea și are nevoie de branduri precum Cronica Cîrcotașilor, ca de aer.

În opinia mea ar fi însă o greșeală, mai ales din partea lui Huidu, care dacă îmi aduc bine aminte o cam  blagoslovea pe Teo c-a plecat de la Prima TV, la fel și pe mondenul șef, Mihai Bendeac. O să facă și el mișcarea asta, într-un an de criză? O să plece de la o corporație internațională care de bine de rău dădea măcar salariile, la un post care va trebui să se lupte din greu să ocupe un loc minor în topul audienței? Din ’90 încoace, greu a mai putut un post tv să scoată capul în audiențe, oricît de mult s-a investit în acesta. De ce ar face RDS excepție?

Probabil că Șerban iubește banii mai mult decît orice pe lume. Eu cred că-l va costa cariera, dar pînă la urmă fiecare are dreptul la propriile alegeri în viață. Așadar Șerbane, cum alegi? Aștept cu mare interes să văd ce-o să scrii pe blogul tău și mai ales cînd 🙂

P.S. Nu pot sa nu iau in considerare, desigur și faptul că articolul de pe blogul menționat mai sus ar putea fi comandat de însuși Șerban Huidu, pentru a-l ajuta în renegocierea din decembrie, cu postul Prima TV.

Advertisements
Comments
 1. fc says:

  stau si ma gandesc cati dintre noi ar refuza un job in alta companie daca salariul este macar cu cateva sute de euro mai mare? nu stiu de ce acesti oameni trebuie judecati? ca se gandesc la bunastarea lor? sa fim seriosi..la urma urmei toti suntem niste mercenari care pentru cativa banuti in plus ne asumam niste riscuri cand facem mutari de genul asta. eu tind sa cred ca huidu e baiat istet, iar daca va semna cu rds-ul o va face pe niste conditii care il vor multumi mai mult decat cele de la prima. singura mea curiozitate e daca va mai ramane sef peste radiourile sbs in conditiile in care pleaca de la prima….:)

 2. Diana Singer says:

  fc, aici e vorba de cariera, nu de bani in plus, desi vorbim de sute de mii de euro, plus eventual cota din publicitate. RCS are angajati neplatiti, eu sincer nu m-as avinta spre o asemenea companie…
  cit despre radio, ma faci sa rid, e ca si cum ar juca Mutu la 2 echipe concurente, in acelasi timp. Dar stai linistit, ca-si face RCSul si post de radio, presimt 🙂

  eu stateam sa ma gindesc insa, daca RCS isi face post tv, oare va mai distribui Prima tv prin cablu? :)))

 3. fc says:

  si eu zic ca fac repede si-un radio…si nu oricum…ci unul cu acoperire nationala

 4. Diana Singer says:

  SAU cumpara unul cu o retea existenta. hmm, care ar putea fi?

 5. fc says:

  RRA-ul :)), glumesc! stiu eu stiu niste baieti care au destul de multe frecvente in plus 😛 sa fie ei?

 6. Soby says:

  Cred ca vi se va pregati o supriza mare. :))

 7. mihai says:

  Serban nu pleaca nicaieri 🙂 De fel, e loial. Asa il cunosc eu 🙂

 8. Diana Singer says:

  Soby: pai daca este surpriza, atunci sa stim si noi! 🙂

 9. Tavi says:

  E postul nou a lui Nasu, Zece tv sau Ten !?

 10. Victor Dulu says:

  Eu sunt de parere ca nu va pleca, in pricipal datorita functiei ocupata la sbs (radio). Clar nu va putea sa fie la un post de radio concurent si la postul concurentei.

  Reclamele sunt ok insa prezenta saptamanla la noul post cred ca reprezinta prea mult!

  Sunt curios de decizie!

  Felicitari din nou Diana pentru blog!

 11. Tavi says:

  La faza cu Teo chiar ca merita sa plece la ten tv !?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s