Mania 2012

Posted: October 10, 2010 in Pentru sceptici

Au trecut 10 ani de la anuntarea sfirsitului lumii, aveam nevoie de o noua provocare si iata, calendarul mayas ne-a oferit prilejul de a dezbate teorii care mai de care mai fantastice, legate de soarta civilizatiei noastre. De data asta insa, nu mai sint doar nebuni care se iau dupa semne si Nostradamusi, ci au intrat in joc si oamenii de stiinta, care nu ne mai linistesc, ci ne atrag atentia la ce s-ar putea intimpla la data de 21 decembrie, 2012. Toti au calculat ca activitatea solara se va intensifica, iar soarele ne va scuipa la greu, cu flacari care vor atinge pamintul, din cauza unei brese in cimpul magnetic al Terrei. Vor distruge intreg sistemul nostru de sateliti si vor fi pene de curent, care vor dura ani. Intrebati insa, daca civilizatia noastra va lua sfirsit, multi nu se dau batuti, ci ne spun ca de fapt va fi o transformare in constiinta umanitatii si vom intra intr-o noua era, vom avea revelatii spirituale si ne vom schimba atitudinea.

UFOlogii  sint si mai optimisti. Au elaborat teorii prin care demonstreaza ca extraterestri ne vegheaza si ca deja au 2 nave care orbiteaza in jurul pamintului si care refac cimpul magnetic. Cei care au viziuni sint si mai optimisti, ei ne spun ca aceeasi alieni ne vor impartasi din nemarginita lor cunoastere si astfel ne vor ajuta sa purcedem spre un alt stadiu al evolutiei noastre, in care vom trai poate chiar in cea de a 11-a dimensiune. Pentru altii internetul este metoda care va ajuta la transformarea noastra si ne va uni constiinta, intr-una singura.
Multi decodifica mesajele lasate de extraterestri prin cercurile din lanurile de porumb. Ei spun ca au o semnificatie anume, unul dintre mesaje fiind acesta: “Beware the bearers of false gifts and their broken promises.  Much pain but still time. Believe there is good out there. We oppose deception”.

In occident lumea citeste cartile lui Eckhart Tolle, participa la conferintele lui Nassim Harramein, se pregateste deja pentru schimbare. Noi inca ne mai concentram la Boc si Basescu, dar sint convinsa ca in curind ne vom indrepta si noi atentia spre alte lucruri si vom intra in rindurile maniacilor anului 2012 🙂

Advertisements
Comments
 1. camouflage says:

  Însăşi NASA truchează fotografiile din spaţiu, pentru că cele două ozeneuri, din pricină că folosesc piese Made in China, îşi mai pierd câteodată generatoarele şi se duce dracului scutul de energie ce le face invizibile.

  PS: Se pare că unul din ele e condus chiar de legendarul JL Picard, întors din episodul ţşpemii să salveze Terra, deci inclusiv existenţa lui viitoare. Engage!

 2. Diana Singer says:

  dar Carmen Hara, n-a zis inca nimic, se abtine? :)))

 3. q-a says:

  Diana, i-ti amintestii cind o invitai in studio pe mama lu` tata lu adevararata mama Omida?

 4. Diana Singer says:

  Da:)))) ce vremuri! asa mi s-a luat mie de d-astia!:)

 5. Tavi says:

  Cred ca mai toate tv-urile au inebunit cu 2012 Nat geo, History Discovery .. ce o fi o fi .. ne vom transforma in mici fantome si bantuim galaxia cu muzica la maxim :))
  anyway un documentar interesant a fost prezentat pe canalele mogulului berlusconi mediaset.. despre anul 2012 un sf reusit mi-a placut!:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s