Ca să dea în apoplexie făcătorii de știri!:)

Posted: August 25, 2010 in Masini

Și pentru că zilnic, știrile de la tv se încăpățînează parcă să poarte titluri gen “un tînăr teribilist vitezoman”, mă încăpățînez și eu (și mai rău) să dau contraexemple și să întreb:

De ce într-o lume în care apari la știri drept personajul negativ că ți-ai permis să-ți conduci mașina cu 260 km la oră pe autostradă, producătoii de autovehicule nu știu cum să mai adauge cai putere și sînt mîndri cînd fani din toată lumea perfecționează ceea ce au făcut ei.

Chiar astăzi am văzut un episod din Top Gear, în care Clarkson îl avea ca invitat pe Ministrul Drumurilor Publice din UK și l-a supus unui test de viteză și îndemănare, pe un Subaru stock. Tipul s-a chinuit din răsputeri să scoată un timp cît mai bun și a și reușit, surclasîndul pe rockerul Roger Daltrey (de la trupa The Who). La final Clarkson i-a cerut 60 de lire, drept amendă și i-a spus c-ar vrea să se simtă la fel ca orice șofer prins c-a depășit viteza legală (amplasase în prealabil un radar pe pistă, hehe). Ministrul a ținut la glumă și a spus că nu-și recunoaște vina, decît dacă îi arată o fotografie din față, care să demonstreze că el era la volan!

În orice caz, iată mai jos niște filmulețe care ar provoca apoplexie oricărui făcător de știri tv din Romania :)))

Advertisements
Comments
  1. Dana Dorian says:

    In afara de stiri, care sunt imitatii proaste dupa tiparul CNN, noi traim in Romania, cu toate cele aferente. Sa conduci in Romania, fie si pe autostrada, cu 270 la ora, cat avea nenea din primul filmultz, e sinucidere curata. Si nu pentru soferul ar fi prost sau neexperimentat, ci pentru ca nici macar autostrada nu are standardele unui DN din Austria, sa zicem.
    De multe ori ne uitam cu bale in coltul gurii la tot ceea ce occidentul poate oferi, insa unde dracu’ poti sa te bucuri aici de o masina ca asta, de o blana unicat sau macar de o plasma de 15 metri? Poate doar sa-mi daram peretii, sa incapa plasma!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s