Cum te-ai îmbogăți dacă ai putea calători în timp?

Posted: August 5, 2010 in Life

De la Revoluție încoace, mulți își spun că au pierdut timpul și că ar fi putut face multe în ultimii 20 de ani, dar nu au știut cum. M-am gîndit c-aș putea să vă propun un execițiu de imaginație. Așadar, să spunem că ai putea călători în timp și ai ateriza în România, la data de 22 decembrie, 1989. Ce ai face pentru a te îmbogăți, bineînțeles, avînd toate cunoștiințele actuale. Ce ai “inventa”?

După părerea ta, ce cunoștiințe ar trebui să aibă un călător în timp pentru a se putea îmbogăți sau pentru a reuși să șocheze Romania anului 1989? Atenție, aterizezi la data de 22 decembrie, 1989, în Romania, nu ai cărți, laptop, nu ai decît hainele de pe tine și cunoștiințele acumulate de-a lungul vieții. Nu ai telefon mobil, nu ai internetul așa cum îl știm astăzi, însă ești în plină Revoluție, într-o țară care începe să se schimbe. Nu contează dacă existai la acea dată sau nu. Contează doar cum te-ai descurca, astfel ca ajungînd din nou în anul 2010 să fii un om mult mai bogat 🙂

Advertisements
Comments
 1. Toti leii transformati rapid in dolari, inmultiti prin drumuri la Istambul, dupa caderea leului investitii mobiliare incepand cu pamant in Baneasa si continuand cu apartamente si vile in nordul capitalei. Inscrierea imediata in PDSR si cotizarea. Intrarea in politica in linia a doua (nu am trecut comun cu “organiliii” deci nu as rezista in frunte). Oportunistul perfect, ce vrei!
  Iar in zilele alea fierbinti, as filma tot ce as prinde: baricada, noaptea generalilor, procesul… as face eu ProTV-ul, ce mai! =))

 2. Diana Singer says:

  Adrian, foarte tare! Dar ce nevoie ai mai avea de pamint in Baneasa daca ai deveni Adrian Sarbu, direct? 🙂

 3. :)) Sarbu, dupa cat de vizionar si modern a fost, pare ca el chiar venea din viitor. Ma stii?

  Dar tu ce ai face azi pe 22 decembrie 1989?

 4. Diana Singer says:

  eu stiu? m-am tot gindit si cred ca as lua cunostiintele din 2010 si as pleca in America unde as inventa laptopul, telefonia mobila si as cumpara actiuni la Microsoft:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s