BMW Innovation Days

Posted: July 7, 2010 in Masini

Cred că deja v-ați dat seama că noua mea pasiune sînt mașinile și mai ales cele din marca BMW. Visul meu este un Z4 full option (ei bine, după un Porsche 911) și de aceea am participat ieri la un drive test, în cadrul BMW Innovation Days. Am ajuns pe la ora două la MHS Motors din Militari și n-am putut să mă mai dezlipesc de un Z4, pe care în cele din urmă l-am condus pe A1. Încă mai visez…într-o zi va fi al meu:)

Alte mașini pe care le-am încercat sînt: BMW ActiveHybrid 7, BMW ActiveHybrid X6 și BMW 320d ediţie EfficientDynamics. O să rîdeți, dar dintre toate cel mai mult am apreciat BMW seria 7, deși n-aș fi crezut vreodată că voi aprecia o asemenea “bărcuță” luxoasă, eu fiind mai mult fanul roadsterelor.

Nu mă exprim mai mult de atît, de teama de a nu cădea în ridicol, poate mai încolo, cînd o să mai studiez un pic, dar în orice caz, ieri a fost o zi memorabilă:)

Advertisements
Comments
 1. Andrei78 says:

  Nu pot sa cred ca tanjesti dupa un Pitzi-car ….

 2. Diana Singer says:

  @Andrei – eu nu cred ca trebuie sa judeci masina dupa proprietar, ca la citi manelisti isi cumpara BMW ar insemna sa dea aia faliment.
  Eu daca as fi dealer de masini cred c-as da faliment, pentru ca nu le-as vinde chiar tuturor asemenea bijuterii, mai intii le-as da un test de cultura generala, ca sa poata sa puna ghiara pe masinile mele 🙂

 3. Leo says:

  BMW & Porsche FTW !!! 😉

 4. circus says:

  @Andrei78
  A judeca oamenii dupa etichete e gresit. BMW-ul are o nisa de piata foarte bine definita. A, unii intra din greseala si nepoftiti, asta e. Sunt multi care gandesc ca tine: daca-mi iau BMW o sa zica lumea ca ……. Pai tu traiesti dupa ce zice lumea ? Faptul ca ii place BMW-ul intareste ideea ca aceasta masina este pentru acea nisa de care vorbeam.
  Eu am unul si recunosc ca ma deranjeaza oro de cate ori cineva asociaza masina asta cu tot felul de shpanchii. Am tinut ca geamurile sa fie foarte deschise sa vada aia de pe strada fata mea, sa se convinga ca nu fac parte din categoria aia de gresiti. Multi dintre cei care-si cumpara masina asta incep prin a-si arata puterea. Uita ca masina e puternica. A fi puternic la volanul unui BMW inseamna sa poti taia fata celorlalti, sa poti depasi o coloana taind linia continua, etc dar totusi sa nu o faci.
  Cred ca Diana trebuia sa fi spus sa nu judeci oamenii dupa masina 🙂 (in relatia om masina, omul este cel care alege) La noi in tara lucrurile sunt un pic invers. Poate mai tarziu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s