M-am enervat și-o spun pe bune!

Posted: April 16, 2010 in Life

Hai că m-am enervat! Mă bate la cap Andrada că nu scriu despre subiecte importante, cum ar fi că CC a decis ca 3 articole din legea de functionare a ANI sunt anticonstitutionale. Cele trei articole incriminate blocheaza practic activitatea cheie a agenției adică nu mai permite inspectorilor de integritate să-i verifice la averi pe aleși.

Bine măi Andrada, cu aleșii oricum ne-am lămurit, că ajung în parlament și se umplu de bani, dar spune-mi cum e posibil, dacă imaginile de mai jos sînt reale, să aibă Cășuneanu o asemenea vilă? Pe el cine îl verifică?

“Din ce s-a construit această ”reședință? Dintr-o idee genială, precum cea a lui Gates? Dintr-o afacere productivă derulată pe zeci de ani? Dintr-un brand care a cucerit piața autohtonă și internațională? Din prestarea de servicii de înaltă calitate? Nimic din toate acestea. Din contractele pe bani publici (multe dintre ele atribuite fără licitatie) pentru repararea drumurilor distruse de inundații și construirea de locuințe ANL. Aceasta este ”povestea de succes” a lui Costel Cășuneanu. Cea care i-a permis să-și construiască ranch-ul de la Onești și să-și cumpere un Murcielago lp640.” (scrie Costel Goțiu aici)

Dar cel mai mult mă supără și de-aia spun că m-am enervat, cum e posibil ca în țara noastră, sub ochii noștri, să crească de 20 de ani super palate construite de țigani? Ca să-ți faci o casă trebuie să iei sute de aprobări de la stat, de la primărie, de la comisii și comitete, trebuie să plătești impozite, etc, etc. Cum este posibil ca în timp ce țara moare de foame și toată lumea este în grevă, guvernul să ia bani tot din pensiile și salariile amărăștenilor, în timp ce țiganii sînt lăsați să zburde liber pe peluzele din jurul palatelor lor?

Advertisements
Comments
 1. Guta says:

  Duduie esti rasista rau,mananca si GURA noasta ceva aaaaaaaaa

 2. ex-expat says:

  WTF. tiganii “e” o rasa aparte, lor nu li se pot aplica legile nici unei tari. nu platesc impozit, curent si alte “mici cheltuieli” cu care omul de rand (“cetateanul”) e obisnuit pana la cimitir. parca stiau boierii de-acu 500 de ani unde se va ajunge cand i-au pus la batut covoare… 😉
  “deci”, nici cu un fulg sa nu-i atingi ca instant sar pe tine. + ong-urile lor, si alti discriminati care vor sa fie mai egali decat inainte si mai mult decat atat.
  50 de ani in socialism ne-am tras-o intre noi, acum ne-o trag altii. rewind, “mamalighe nu explodeaze”
  altfel, TGIF.

 3. circ says:

  si io-s rasista si ma mandresc! haaaaa! bravo doamna! din pacate asta e adevarul…(”povestea de succes”)

 4. raluca n says:

  Misto castelul din imagini! O fi castigat la loto dnul Casuneanu… sau nici asa nu avea cum sa construiasca ditamai casoiul? E peste puterea mea de a aprecia dimensiunea financiara…

 5. beatrice says:

  Diana draga,ai perfecta dreptate in tot ce afirmi….dar ai omis un fapt foarte important si in aceeasi masura adevarat….oare cine este vinovat de “ascensiunea”tiganilor?…..pai hai sa” o dam pe bune”…cine ….tovarasul Basescu este foarte mandru ca sotia dumnealui a primit un costum de tiganca si a jucat si s-a simtit minunat in mijlocul rromilor anul trecut la nu stiu ce sindrofie a lor…toate canalele tv fac audienta cu manelisti…liceenele romance se simt coplesite de placere cand sant curtate de fiul de bani gata al unei familii tiganesti,…si uite asa o sa devenim etnici in tara noastra ….niste nomazi infractori care au speriat Europa si tot globul …si-au gasit patria in sfarsit ,ca doar ne-au spurcat si imnul tarii ….nu pot spune decat”TREZESTE-TE ROMANE !!….ma opresc aici cu toate ca sant multe de spus ….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s