Pescuitul este… plictisitor

Posted: April 11, 2010 in Life

Când locuiești la oraș te lovesc diverse damblale. După cea cu driftu pe zăpadaă, acum am dat în damblaua pescuitului, așa că iată ce-am făcut în week-end.

Balta e pe undeva pe la Lilieci. Soare, cald, frumos, împotriva prevestirilor meteorologice. După câteva minute am prins un pește, apoi încă unul și încă unul, nu mă întrebați ce fel de pește. Dar chiar, ce pește e ăsta?

Nu vezi bine?

În orice caz, am tras o concluzie: pescuitul este plictisitor! Cheers 🙂

Advertisements
Comments
 1. ANN says:

  Buna Diana! Am vazut comentariul tau in legatura cu pescuitul.Nu am fost si nici nu sunt un impatimit al acestui “sport”. Dar, caci multi dintre noi avem macar cate un dar, (bine, unii au numai insa)nu’s cum s-a intimplat de-a lungul timpului sa am in apropierea colegi sau prieteni cu patima pescuitului, ba chiar vreo cativa dintre ei au si concesionat balti.Asa ca multe week-end-uri am fost nevoit sa merg cu ei sau la ei..eu bineinteles fiind in cea mai mare parte a timpului desemnat sa desfac berile, dupa caz sa fac cafea sau ness, si sa le bag pestii prinsi in minciog pt a nu pierde timp. Am fost apostrofat, dascalit, mistocarit in ale pescuitului de atatea ori incat am capatat imunitate si in alte domenii…Ar suna ca dreq sa iti spun ca printre sau dintre acei cu care am mers s-a legendat faptul ca si daca pun mana pe o nuia si ii atarn un ac prind mai mult decat ei, profesorii..dar prea suna a pescareasca.M-am indepartat de la ceea ce vroiam de fapt sa iti scriu. Daca , totusi ai indraznit sa mergi la pescuit…eu te invit oricand

 2. ANN says:

  incepand din luna mai-adica sa se mai incalzeasca oleaca si sa iasa catusi de putin vegetatia…la Periprava, pe bratul Chilia. Acolo o sa poti pescui, este alegerea ta, fie in Dunarea mare fie pe brate uluitor de frumoase si misterioase sau ghioluri pline de pasari care mai decare. Satucul este de rusi lipoveni…in apropeirea este Biorezervatia iar la cativa kilometri este padurea Letea. De asemenea poti trece cu lotca sau barca cu motor la ucraineni, in localitatea Valcov-supranumita Venetia estului. Diferenta intre Venetia si Valcov … este ca treci ca printr-o poarta temporala undeva prin 1600. Cazarea…te asteapta uhn restaurant de 3 stele si un motel la fel tot de trei… caci pensiunea este pt oameni mai simandicosi. Dar daca vrei sa locuiesti la vreo matusa Dunia sau la un unchi Vania se rezolva…Ai adresa mea de mail si cred si nr de telefon. By the way…pensiunea o tinem cu circuit inchis…pt a veni numai anumiti oameni.. deoarece acolo se pare-eu n-am de unde sa stiu ca abia veneam pe lume)-atmosfera este ca cea din Vama Veche de acum 40 de ani.. si nu se vrea a fi stricata…Si ai ce scrie si descrie de acolo….este un loc si fabulos…dar uneori si trist(asta pt localnici).ANN

 3. tgtrix says:

  vai ai talent la prins peste.altii stau cu orele si nu prea prind mare lucru. cat ai stat pana i-ai prins pe toti?

 4. Diana Singer says:

  n-am prins multi, ca m-am plictisit si am inceput sa dau ture cu masina pe dimburi, sa vad la cite grade poate sta in panta :))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s