TEO s-a maritat cu primul venit!

Posted: March 31, 2010 in Stiri pe larg

La data de 19 februarie 2010, pe blogul personal, Teo Trandafir declara: “vreau sa ma angajez la un radio, asta e singura treaba pe care chiar stiu s-o fac”.

Pe 4 martie 2010, Teo Trandafir isi cauta asistenta pentru emisiune.

Pe 24 martie vedeta declara ziarului Libertatea ca se gindeste sa intre in politica.

Pe 31 martie aflu ca Teo Trandafir este candidata Partidului Democrat Liberal pentru un mandat de deputat în Colegiul 19 din Capitală, la alegerile parţiale ce vor avea loc pe 25 aprilie. Si-a depus candidatura cu 25 de zile inainte deci.

Oricum, eu habar n-aveam nici ca Teo este membra de partid! Cind s-o mai fi inscris si acolo oare? Ah, cu o zi inainte de a-si depune candidatura, iata ca se poate si asta. Mai Teo, dar ai avut timp sa citesti macar platforma, stii despre partidul asta mai multe decit ai vazut la tv, da? Stii ca astia au promis ca dau locuinte medicilor de la tara si acum Basescu zice ca 40% dintre acestia pun diagnostice gresite, da? Stii ca au promis protectie sociala si acum guvernul nu stie ce taxe si biruri sa mai inventeze?

“N-am dormit nişte nopţi tot gândindu-mă o fi bine, nu o fi bine. Mi-e teamă doar să nu dezamăgesc cetăţeanul. Doresc să intru în Parlament pentru că mi-s dragi copiii, pentru că au probleme multe şi aş vrea să ajut. Este o chestiune de atitudine. Sunt atât de pornită şi atât de furioasă în urma lucrurilor pe care le-am văzut încât sunt sigură că voi reuşi. Nu există altă cale'” a declarat Teo, la câteva minute după depunerea candidaturii, conform ziarului Libertatea.

Intrebata de ziaristi de ce-a ales taman PDL vedeta declara ca astia sint primii si singurii care au ofertat-o, pe puncte! Pai ce faci Teo, te mariti cu primul venit?

Incep sa cred ca cel mai bun traseu asta e: de la TV te mai zbati un pic prin media iar apoi te bagi in politica, doar in vremurile astea de criza, numai politicienii si Loteria Romana mai au bani, nu-i asa?

Alti politicieni care au fost vedete tv sint Flooorin Caaaalinescu, Cristian Topescu, iar dintre actori l-as mentiona pe Mircea Diaconu. Muzicieni sint o groaza, avem si un fost director de circ, un violonist si-un regizor. Si uite asa o sa avem un parlament de-a dreptul artistic! 🙂

Dar ce inseamna politica? Coruptie, bani murdari, compromisuri, minciuni, razboaie, violenta, ignoranta. Politica ucide. Dintre politicieni au mai facut parte Hitler, Mussolini, Arafat, dar si George Washington, Nelson Mandela si altii…de bine.

Acum sa vedem de partea cui va fi Teo. A inceput cu Basescu, ceea ce din start zic eu ca e prost…Cu un guvern care va ucide mii de romani, mi-e greu sa cred ca cineva va mai putea face ceva bun macar pentru copii, asta in cazul in care nu-i pregateste sa fie carne de tun atunci cind vor deveni adulti.

Daca ma uit la SUA constat ca si acolo actorii au ajuns presedinti de tara si guvernatori, deci, nimic nou. Politica inseamna peste tot putere si bani, asta vor toti, nu vrea nimeni sa salveze planeta.

Teo, demonstreaza-ne contrariul!

Update

Conform CNA, începând cu 10 aprilie şi pentru o perioadă de 15 zile, Teo Trandafir nu va mai putea realiza sau prezenta emisiuni la posturile de televiziune sau radio.

Advertisements
Comments
 1. Leo says:

  Crezi ca ai de unde alege?… Basescu , Ponta (p-asta nu-l suport neam) , Vadim… :)) pe care il preferi?:) App Becali mai e la PNG? :))))) ca nu prea sunt pus la punct cu politica…

 2. Adi says:

  Teo o fi de dreapta sau de stanga? 🙂 PDL-ul (fost FSN) a trecut intr-o noapte de la internationala socialista la popularii europeni. Parca si vad un afis portocaliu cu Udrea, Teo, Eba si trandafirul pedelist in coltul din stanga jos.

 3. Adi de la Hală says:

  Io crecă Teo se infiltrează special k să îi rupă pe micuţi. Am chibzuit io azi şi, în lumea mea frumoasă şi naivă(sau de dusă, cum vreţi) asta vreau să cred. :)) Cpt, Teooo! Fireeee!

 4. Oana says:

  o expresie bine cunoscuta de toti zice “Politica-i o curva”

 5. Freud says:

  De ce nu?

  lasa ca e bine, sa ramana doar artistii in parlament. Politicienii actuali sa ajunga sa faca spectacole cu Catalin Voicu la hotelul Jilava. Interpelarile in parlament sa se faca muzical, nu te urci la tribuna fara o chitara, o muzicuta sau macar o dramba. Sa se recite poezii, iar dialogurile sa fie toate in topica Shakespeare-iana. Sa se aboleasca actualele taxe si biruri, sa se puna in schimb taxa pe chitare, variata in functie de numarul de corzi. O sa fim la fel de nemancati si de someri, dar o sa fim profund culturali.
  Traiasca si infloreasca Romania muzicala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s