Lucian Mândruță – un circar fără talent

Posted: March 29, 2010 in Emisiuni la televiziuni

Îl știu pe Lucian Mândruță de pe vremea când prezenta la SOTI stirile, cu un ghiveci pe masă. De atunci mi s-a părut total netalentat (se bâlbâia big time, ofta, nu știa să pună întrebări, avea o dicție de mai mare jena și habar nu avea să respire, astfel încât îți făceai griji mereu că nu va duce o frază la bun sfârșit) și mă întrebam ce caută totuși pe sticlă.

Au trecut 20 de ani și omul e tot pe sticlă. Între timp, alții mult mai talentați au trecut prin nefericiri, zbateri, concedieri și i-aș numi aici pe Mircea Badea, pe Teo, pe Mihaela Radulescu, Mihai Morar, etc. Mândruță nu, el si-a continuat cariera nestingherit, până când s-a săturat și a decis să încerce altceva, adică PÂINE ȘI CIRC. Ah Cezare, dar fie-ți milă de săracul popor și mai ales de audiența manipulată de aplaudacul din platou. Nici curcile nu ar râde la show-ul ăsta, eu m-am chinuit 2 ediții să mă uit, dar din reflex nimeream pe alte canale, după numai câteva minute.

După ce la Observator, vorba lui Andrei Gheorghe, “a vorbit fără să știe și a acuzat fără să vrea”, acum tot așa, parcă într-un fel de transă, își imaginează că este un Jay Leno al Romaniei și se dă simpatic fără motiv. Poate n-ar fi rău dacă Mândruță ar fi urmat pașii firești într-o asemenea meserie și s-ar fi dus câteva seri la Deko Cafe, să exerseze puțin la stand up comedy, să vadă câți mai rămân în sală după 10 minute.

Toată Antena a primit directivă de sus după primul show, să îl cheme pe Mândruță la emisiuni, să facă niște PR, nu, doar e emisiune nouă și trebuie promovată. Și iată-i pe toți anteniștii cum îi adresau întrebări gata scrise de PR și cum vroiau să inducă ideea că de fapt înșelatul nevestei a fost treabă de imagine, aranjată. Adică nu? Să demonstrăm slăbiciunile omului, să-l facem mai apropiat de popor, că da, mai greșește și el, uite de exemplu putem aduce populația masculină în fața televizorului, că aștia sigur vor aproba escapada pe câmpul de la Mogoșoaia cu patetica amantă.

Alții sînt de părere că ar fi fost reclamă plătită de BMW, ceea ce nu cred, mi se pare stupid să faci reclamă pe câmpurile din Mogoșoaia unui BMW (seria 5, E60) care nu e de teren și mai ales să-l conduci cu 40 la oră (imagini aici)

Nu știu dacă a fost reală treaba cu amanta, poate că da, că altfel n-ar fi slăbit atât nenea numai pentru emisiune (Jay Leno nu e slab), dar cu un lucru trebuie să le dau dreptate Cârcotașilor: omul nu va rezista mult și cred că în iunie ne vom lua forever la revedere de pe tv, de la Lucian Mândruță (deși nah, acum surprize se mai pot întâmpla, cum a supraviețuit atâția ani pe sticlă, mai poate supraviețui și de acum încolo).

Emisiunea pe care încearcă s-o facă a fost demult fumată de Florin Călinescu și cred că sînteți de acord că nici nu se compară ce-a făcut Florin la “Chestiunea Zilei” cu ce face Mândruță la “Pâine și Circ” (mai mult Circ, că nu știu unde e pâinea, el zice că… în partea de monden).

Vedeta declara într-o emisiune de pe Antenă că vrea să-i aducă în fața tembelizorului pe cei care nu se mai uitau la televizor. Uite, eu nu ma uitam la tv, dar nici la emisiunea lui Mândruță nu m-aș uita veci, poate doar la ultima ediție când își va lua la revedere, ca de la Observator, cu emoții și lacrimi de crocodil! 🙂

N-am nimic cu Mândruță, la urma urmei toți trebuie să trăiască și să mănânce o pâine, dar pe cuvânt că mi-e milă deja de cât o să plângă cu o față de cățeluș smerit, când va realiza că nu are nici cea mai mică legătură cu un show de divertisment.

Update: După publicarea articolului am stat și m-am gândit daca nu cumva  Adelin Petrișor l-o fi turnat paparazzilor de la CanCan? :)))

Advertisements
Comments
 1. Mumu says:

  Io crecă i-au dat şou special k să scape de el :))) Să se îngroape singur… Şi mai cred k şi Stoiceasca a fost retrogradată. Hihihihi

 2. Oana says:

  ei, daca nu ne pot da paine, ne dau circ…

 3. Mitzy..pentru tine says:

  astept cu nerabdare parerea ta despre Maruta si despre emisiunea lui…

 4. Leo says:

  Mascarici mare Mandrutza asta . Oare el chiar crede ca e comic?:))

 5. mirela says:

  Cine e Mandruta? circar cum spune Diana…si din cate am vazut eu la Antena 80% sunt circari…putini oameni de caracter..cred ca i-a invatat Voiculescu sa traga in teapa lumea…stiu ce spun

 6. Diana Singer says:

  @ Mitzy: te rog, nu ma provoca 🙂

 7. […] Diana Singer ne explica cu argumente de ce Lucian Mandruta este un “Circar fara talent”. Jurnalista il stie pe Mândruta de pe vremea cand prezenta la SOTI stirile. […]

 8. Ma stii cine sint says:

  Badea, Teo, Raduleasca, Morar, talentati? Are you mad? Care din astia sint talentati? Badea, un mascarici care latra la comanda, Teo, o balena care se crede amuzanta, Raduleasca, care n-a spus un lucru interesant in viata ei? Te rog frumos… Si uite ca grasa a reusit sa-si dea in petec iar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s