Eurovision 2010

Posted: March 7, 2010 in Emisiuni la televiziuni

In alti ani as fi scris cu mai multa patima despre Eurovision si de aceea m-am abtinut. Am asteptat un an in care sa fiu mai detasata de fenomen, chiar daca tot nu mi-a placut mai nimic 🙂 Mi-am facut un tabel, sa dau note, constiincios. Am aplicat sistemul de la 1 la 12, unde 1 era cea mai proasta nota si 12 cea mai buna. Notele mele au fost urmatoarele: 4,3,6,4,7,5,9, 2, 10, 2, 7, 5, 3, 8, 5, 5.

Nici un 12, de unde ca da, am fost maaare fan si anul asta 🙂 N-am nimerit nici o piesa pe gustul publicului si cred ca nici pe cel al radiourilor. Dar, sa fim seriosi, anul trecut radiourile au pariat pe melodia Elenei Gheorghe si au tot difuzat-o in sperantza ca e un super hit, asa cum au plusat, dar njet… Acum 2 sau 3 ani publicul roman a trimis o mare balarie la Eurovision, daca va mai amintiti stupida “Liubi liubi” a trupei Todomondo. Grrrr…De unde ca mai bine nu te mai iei dupa nimeni.

De votat am incercat sa votez fara succes piesa favorita si daca tot n-am avut nici una dupa care sa ma dau in vint am zis ca macar sa votez o piesa rock, cea a trupei Zero :”Lay Me Down”. Si-am sunat si-am sunat si era tot ocupat. Am sunat si dupa 15 minute de la incheierea votingului. Era tot ocupat, hehehe. Ma intreb daca este posibil ca spre distractia vreunui hacker, sa poata fi simulate 10.000 de apeluri telefonice simultan, astfel incit zilnic sa se blocheze sistemul de telefonie mobila. Cu exceptia apelurilor de urgentza, va rog… Ma gindesc ca astfel companiile GSM si-ar da mai mult interesul pentru a-si perfectiona sistemul  care se blocheaza de fiecare data cind e un concert pe stadion, cind e Eurovisionul, de Revelion si de cutremur. Dar uite ca n-am incercat sa apelez 112 in aceste 3 ore cit au incins romanii telefoanele mobile, oare macar asta, functiona?

In fine, pe scurt: mi-au placut Zero, Lora si Tina. Nu mi-a placut deloc piesa dedicata lui Michael Jackson “See U In Heaven”. In rest -I don’t care.

Bine macar ca vom avea pe scena din Norvegia, 2 care stiu sa cinte… Iar la anul astept ca personajele din juriu sa-si perfectioneze engleza… deh, toti intelectualii din Ro se lauda ca stiu o limba straina, nu-i asa? Sa fie oare aceasta …rusa? :)))

Aaaa… si mai astept ca cei din juriu sa stie sa explice si care este sistemul de votare… In rest – Alles Gute!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s