10 sperietori si mituri ale secolului 21

Posted: January 25, 2010 in Life

Cit ne-am mai plictisi daca n-am avea stiri de senzatie, care vind orice, nu? Iata citeva dintre marile sperietori si mituri ale inceputului de secol 21 si la ce au dus ele…

1.Incalzirea globala. Topirea ghetzarilor. Rezultat: o gramada de organizatii ecologiste s-au imbogatzit. Acum se pare ca i-a lovit criza celor -30 de grade…Revizuiesc si retracteaza. S-a mai dus un mit.

2.Cutremurele care vor rade omenirea, apele se vor revarsa pe coasta de vest a SUA si vor rade LA de pe fatza pamintului. Nimeni nu a prevazut cutremurul din Haiti.

Cutremure in Romania. Azi, la anul sau peste 2 ani vine ala mare? Rezultatul: o gramada de psihici si Hanci apar la tv si isi fac reclama speriind populatia.

3.Gripele: porcine, aviare, etc. O gramada de vaccinuri vindute. Norocul producatorilor c-au murit si oameni celebri, ceea ce a confirmat populatiei ca trebuie sa se vaccineze (dar daca temperaturile de -20 de grade ucid virusii s-ar putea sa ramina iar fara obiectul muncii)

4.Disparitia iminenta a petrolului (prevazuta inca din 1951). Rezultat: aproape toti producatorii de masini au creeat un hibrid ecologic. Sa dea arabii faliment, mama lor de teroristi! 🙂

5.2012 – Sfirsitul lumii dupa mayasi. Rezultatul: sute de carti, site-uri si emisiuni, care dezbat problema. Un film cu acelasi titlu, care vine cu solutia: sa construim arce ale lui Noe. Inca mai asteptam deznodamintul.

6.Curele de slabire, cremele antirid si sampoanele minune. Alte minciuni aducatoare de bani. Rezultat: fete anorexice, dezamagirea femeilor care spera la tineretea vesnica a pielii si tot la chirurgie estetica ajung, bugete diminuate si isterie dupa ce nici un sampon n-a reusit sa-ti faca parul ca-n reclama. Tot spuma de par, ondulatorul si gelul l-au dres.

7.Bancile, cazinourile si farmaciile sint cele mai de succes afaceri. Oare?

8.Miscarea Zeitgeist. Da, frumoasa in teorie, dar de fapt o alta forma de manipulare in masa. Ataca religia si creeaza noi teorii care ne incita imaginatia. Ataca bancile si guvernele sugerind lucrui care amplifica teoria conspiratiei. Singurul lucru pentru care le dau dreptate zeitgeitistilor: guvernele si politica nu duc la progrs. Stiinta si tehnologia-da.

9.In anii ’90 credeam ca rasa galbena (chinezii) si rusii vor cuceri lumea. In anii 2000 terorismul e la “moda”. Au creeat armele biologice si chimice, plus bomba atomica in Irak. Le cautam si acum. “From Osama to Obama” se intituleaza noul mesaj transmis zilele acestea sefului statului american de catre liderul Al Quaeda care ameninta iar cu atacuri teroriste in SUA. Multi se intreaba daca Osama mai traieste…

10.Obama, salvatorul Americii. La un an de la investitura si-a dat singur un B+ pentru ce a facut pina acum. Din cele 502 promisiuni din campania electorala a reusit sa indeplineasca 91, a avut succes partial in 33 si a incalcat 14. Doar 53% dintre americani mai cred in el, fatza de 68% acum un an.

Advertisements
Comments
 1. Adriana says:

  Mie tot de caini imi e cel mai frica :))) Ce bine e sa fii dus si jemanfişist!

 2. Oana says:

  Nu mi-e frica, nu mi-e frica de bau bau :)) Recunosc ca mi-e frica de mor de cutremure 😀

 3. Leo says:

  Mie imi e frica sa nu se termine benzina :)))))))) ca doar ce am luat si eu carnetul .

 4. Ana says:

  Mi-e frica mi-e frica sa dorm singurica!

 5. Skyzo says:

  Mi-e frica ca dupa Basescu iese presedinte Boc :))

 6. Ce mai, o gramada de manipulari :))
  Iar “mituri” o sa tot mai curga… 😉

 7. Lacramioara says:

  Sunt de acord cu tine ca toate sunt mituri, poate sfarsitul lumii va aparea mai devreme sau mai tarziu. Referitor la incalzirea globala, ma intreb daca cineva apropriat tie ( de ex, Serban Copot) nu s-ar supara pt. afirmatiile tale pt. ca el este doritor de promovare a existentei incalzirii globale.

 8. Diana Singer says:

  well, Lacramioara, din moment ce savantii si-au cerut scuze pentru calculele gresite referitoare la incalzirea globala, sint convinsa ca si Serban va intelege. Oricum, nu este singurul lucru care-l preocupa. Mai sint o gramada de probleme ecologice de rezolvat, mai ales in Romania!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s