Drive in cinema sau uite-i si pe prostii astia!

Posted: August 25, 2009 in Filme

Incintata ca pot sa-mi petrec viatza in masina, mincind la McDonald’s drive in si vazind filme fara sa ma dau jos din Tigra m-am indreptat acum vreo saptamina spre drive in cinema din Baneasa. Sa vad filmul :”Vrei sa te insori cu mine”, pentru ca juca Sandra Bullock, una dintre actritele mele preferate.

drive_in_intrare

Asaa…am intrat frumos, am lasat 20 de lei la poarta (x2!), am parcat cit mai aproape de ecran, m-am dus sa iauΒ  Cola si Popcorn, am mai lasat 20 si ceva de lei (x2!) si m-am intors la masina, sa ma asez confortabil in scaun. Am potrivit apoi radioul pe frecventa 95, 6 FM, ca sa aud filmul si am asteptat sa inceapa. Reclame. Au! Pai de ce-am mai platit intrarea domnule, ca sa vad reclame, ca la tembelizor? Hmmm, nevermind, las’ ca trece in 10 min. Pe urma incepe filmul. Misto. O comedie romantica dragutza, de relaxare asa, nu-ti bati capu’.

drive_in_foto

drive_in_film

La plecare masinutzele s-au asezat frumos pe 2 rinduri, spre iesire. Asteptau cuminti sa treaca de poarta si sa plece unde vor ele. 2 tipi se uitau lung si remarcau zimbind :”Uite-i bah si pe prostii astia, Doamne, citi prosti!”.

Pai da, au dreptate. Te duci sa vezi filmul stind pe scaunul tau, in masina ta, auzindu-l in boxele tale, pe radioul tau. Mai dai si 80 de lei pe Cola si popcorn (ca deh, nu te duci singur la film), plus taxa de film si parcarea pt. 2 ore.

drive_in_go_home

Buna inventie de facut bani cinema-ul asta! Si da, prosti citi cuprinde, sa dea atitia bani si sa mai inghita si reclamele. Cind s-a inventat televizoru’ credeau ca s-a dus vremea cinematografelor, dar s-au inselat. Distractia e mai mare, cu popcornu’ in parcare! πŸ™‚

Advertisements
Comments
 1. Adi says:

  Concertele e viatza mia! Acolo dezmat… Ce drive in? Auzi, cu bicicleta te lasa sa intri? πŸ˜€

 2. Diana Singer says:

  da, da’ cred ca tra sa platesti beletu’ de intrare, kre e pe “persoana fizica”, nu pe autovehicul πŸ™‚

 3. Nana says:

  Looool. Asa patesc si io de cate ori ma dau prin Mall la filme :)) Ma apuca zbenga cand vad ca dau pe popcorn si suc mai mult decat pe bilet. Damn!!! Dar parca nici fara nu se poate. Si… frumusel ajung acasa si constat ca am dat o galeata de bani pe… nimic deosebit 😐 Prefer sa trandavesc acasa. La Mall am zis ca merg doar daca e vreun film super extra mega ultra bengos si cu efecte speciale de speciale :)))))))

 4. Sofisticat says:

  http://lightcinemas.ro/cinemas/timetable-6D.asp?cn=1&ci=2&ln=2

  Incercati in Cinema 6D , e mai ieftin πŸ™‚

  La Bucuresti s-a deschis prima sala de cinema 6D. Sala a fost construita in intregime in Austria si instalata in Liberty Center, la etajul 2, in imediata vecinatate a spatiului cinematografului. Experienta 6D combina tehnologia digitala 3D cu miscarea, senzatii tactile sau olfactive, vantul sau ploaia, pe fundalul unor povesti spectaculoase. Pentru inceput sunt disponibile doar patru filme in acest format, fiecare cu o durata intre 5 si 15 minute. Preturile biletelor variaza intre 8 si 15 lei.

 5. aqvilla says:

  eu cred ca e cam scump…:) dar sa zicem ca merita sa mergi de 2-3 ori pe luna….. by the way! mergi la Madonna?? πŸ™‚

 6. Diana Singer says:

  @aqvilla: da’ tu de cite ori pe luna te-ai duce daca ar fi mai ieftin? :))
  nu ma duc la Madonna, n-am fost fan niciodata. Concertele se vad intotdeauna mai bine pe DVD πŸ™‚ Nah, c-am zis-o! πŸ™‚

 7. aqvilla says:

  hmmm… hai sa zicem ca de 5 ori…maxim 6 :))…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s