Un tribut impresionant

Posted: July 7, 2009 in Playlist
Advertisements
Comments
 1. Adriana says:

  Da, pai artistii stiu sa se pretuiasca intre ei si sa se respecte…
  Macar dupa moarte. Intr-adevar, impresionant tributul. Si U2 si alte trupe geniale care sunt in turneu prin lume i-au dedicat momente misto. Si Santana la Bestfest si multi altii.
  Abia astept sa vad ce or sa pregateasca stiristii nostri azi, cand e ceremonia funerara. Cu siguranta vor incepe sa puncteze despre ciudateniile lui si despre orice altceva in afara de creatiile lui de geniu. Urmariti-l pe Mandruta, va rog.

 2. Cucu Bau says:

  Word travels fast. Dl. Mandruta se intreba, dupa moartea lui Michael, daca sa se intristeze ca a murit un alb sau sa se bucure ca a murit un negru. In timp ce peste tot vor fi editii speciale despre inmormantarea lui Michael, specimenul asta ar vrea sa intrebe un popa daca MJ va ajunge in rai sau in iad. Eventual si un psihiatru care sa explice cat de dezaxat era Michael, mai ales pt ca molesta copii. “Senzationalul” asta imi provoaca greata si se depasesc limitele. Sunt curios daca asa va fi pana la urma.

  Nu trebuie sa fii fan ca sa respecti munca unui artist.

  Tributul lui Beyonce chiar ca este impresionant. Depaseste simpla dedicatie a unei piese. Un gest frumos!

  Hai sa-l lasam sa se odihneasca in pace!

 3. Micai says:

  Nici eu nu i-am fost fan. Şi cu toate astea am ascultat toate piesele lui. Eu şi alte milioane de oameni, care, la fel, nu i-au fost fani. N-am fost la concert, eram prea mic. Dar m-a impresionat enorm reacţia publicului de la Bucureşti, în 1992. O astfel de reacţie nu va mai obţine niciun artist cât voi trăi eu. Michael a atins atâţia oameni încât a trecut dincolo de graniţe şi ideologii, căpătând un statut de idol.
  Dar mass-media se închina de ceva timp la alt idol, mai mare: rating-ul. De asta, odată cu decăderea lui Michael, au apărut scandalurile de pedofilie, operaţiile de albire etc. Idolul în mizerie trebuia muls până la ultima picătură. Nu văd de ce s-ar opri după moartea lui. Scopul suprem a rămas ratingul.
  Nu vă aşteptaţi la minuni. Cu atât mai puţin de la Mândruţă, care, la moartea instructorului său de zbor, a filmat personal reacţia familiei la aflarea veştii, dar n-a difuzat materialul pentru că “era implicat personal” (http://www.townportal.ro/blog/ganduri/lucian-mindruta-daca-ti-ar-lua-casa-foc ).
  Odihnească-se în pace.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s