I love you Jay!

Posted: June 21, 2009 in Emisiuni la televiziuni

jay-lenoAproape ca se implineste o luna de cind Jay Leno nu-si mai prezinta showul si uite ca mi s-a facut dor de el. Am auzit ca revine din toamna insa, tot la NBC, cu un show care are un target mai tinar, surpriza (desi el are 59 de ani)! Deh, in America se gindeste altfel. La noi de-abia se-asteapta inmormintarile oamenilor de televiziune, in timp ce dincolo exista o echipa care gindeste, munceste, face strategie. Toata America a oftat auzind de despartirea lui Jay, dupa 17 ani, de showul care l-a consacrat, in timp ce aici toate ziarele nu mai puteau de bucurie ca ii pierdem pe Teo,  Raduleascu si mai nou Mircea Radu. Dar nu mai comentez asta, ci astept pur si simplu sa vad care vor fi asii din mineca, scosi la inaintare de stralucitele minti romanesti.

Jay si-a inceput showul cind avea parul negru, iar presedintele SUA era alb si l-a incheiat acum, cind a incaruntit si a venit Obama la putere, intr-un an 2009 plin de schimbari mai ales in televiziune, dupa cite se pare.

De ce imi place de Leno? Din acelasi motiv pentru care sint fan Seinfeld si Alan Alda din celebrul serial de televiziune M*A*S*H. Baieti de gasca, relaxati, ideal sa-i ai de vecini daca s-ar putea 🙂 Accesibili, cu un umor incredibil si care te fac sa rizi atit in vremurile bune, cit si in cele mai putin bune.

De-abia astept sa vina toamna, sa-l revad pe Leno! Din pacate nu cred ca Antena 3 ii va difuza show-ul (deh bugetul si nu numai acesta..), asa ca ma voi uita pe net. Conan O”Brian, succesorul lui Leno la “Tonight Show” nu-mi place. Este mult prea acid pentru gusturile mele.

Advertisements
Comments
 1. Adriana says:

  Jay e genial. Din pacate, Antena 3 si-a cam batut joc de difuzarea emisiunii. 1. Au schimbat-o de la 23 la 24 k sa-l bage pe mascariciu sef. 2. Dupa vreo 5 ani, nu au mai difuzat si ultimele emisiuni ale lui Jay. Mai erau doar vreo 2 luni… Ultima a fost pe 29 mai. De dragul fanilor pe care ii avea Jay in Romanica, puteau s-o dea macar pe ultima… In fine, nu o sa inteleg niciodata deciziile astea “la nivel inalt”.
  Dar poate se recompenseaza luand noul lui show, cine stie. In definitiv, Antena 3 a dovedit ca are capete luminate prin programele pe care le dă/achizitioneaza.

 2. Alex B says:

  Ştiu şi eu, poate ar fi trebuit să se retragă de tot, acum, cât e încă în culmea gloriei…

  Vorba lui Neil Young: “It’s better to burn out than to fade away”.
  😉

 3. aqvilla says:

  INTREBARE : daca ar trebui sa il salvezi pe Jay sau pe mama ta din apa, pe cine ai salva ???

  RASPUNS : pe mama, pentru ca Jay poate calca pe apa 🙂 !

 4. zzigzzag says:

  esty tare aqvilla 😛

  am auzit si eu d el ……..

 5. Diana Singer says:

  hah! tare asta acvilutzo! 🙂

 6. LiaLia says:

  Şi eu sunt maaare amatoare de Jay, Seinfeld (apropo 😀 de o lună gagicu nu mai are cablu şi nici nu mai vrea să aibă, aşa că ne uităm … tan tan taaan!!! la casete video cu Seinfeld înregistrat de la protv :))) şi MASH. Eu sper să pot să-l văd chiar la NBC când o reveni. Chiar sunt curioasă de ce format îşi pregăteşte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s