2 super hit-uri in acest sezon! Am zis!:)

Posted: June 4, 2009 in Playlist

Daca nu apare ceva mai misto (greu de crezut, da’ nu se stie niciodata) , 2 vor fi super hit-urile autohtone ale verii. Astept clipurile cu mare interes. Gigi, please fara scenarii prea hard, ca la ala cu “Hope” mi-am cam incretzit creierashii:)

si

Advertisements
Comments
 1. Nana says:

  Cu siguranta vor fi hituri. Imi place mult noul sound DJ Project. Nu i-am mai ascultat de ft multa vreme pt ca toate piesele lor sunau la fel. “Miracle Love” is a breathe of fresh air.

 2. au aparut foarte multe proiecte muzicale misto in peisajul autohton. numai ca in mainstream se reiau in loop aceleasi teme, aceleasi sample-uri, aceleasi voci. pare ca nimic nu s-a schimbat din 2000 daca e sa judecam dupa muzica difuzata de radiourile comerciale. noroc ca oamenii isi mai informatia si din alta parte.

 3. manuel says:

  ahahahahahah ela rose este numero uno de 10 saptamani la vibe … hai ca ai fler :))))

 4. Diana Singer says:

  @manuel: n-am mai ascultat Vibe cred ca fix de 10 saptamini:) da’ pe radio 21 cind o dai? ca nu stiu cite hit-uri poate sa produca Vibe deocamdata 🙂 hai recunoaste ca vrei s-o asculte lumea la Vibe mai intii, apoi astepti clipu, etc… pt. ca nu te risti tu s-o dai la 21 asa deodata, n-ai curaj, asa ca nu te mai da mare please.

 5. manuel says:

  hahahahaha o s o iau ca pe o gluma … pe 21 exista de la david deejay so bizzare deja locul intai de fix atatea saptamani cat este asta cu ela pe vibe … piesele au fost lansate fix in aceeiasi zi , una pe 21 una pe vibe … dar na .. vorbim de radio si piese dar nu ascultam .. nu i tare ?

 6. Diana Singer says:

  @manuel:care-i legatura baby? da Ela pe Radio 21, lasa-l pe David, k asta e deja cunoscut si-ai mers la sigur. Daca n-as cunoaste metodele playlistarilor mai ca ti-as da dreptate, dar m-am lovit la greu de conceptiile voastre despre artisti, mi-a luat o vesnicie sa va conving sa bagati Usher, Chris Brown si Ciara, pt ca erau artisti noi…asa ca baga Ela pe 21 si comenteaza p urma 🙂

 7. manuel says:

  deci esti turca pur si simplu …. am lansat acelasi artist david deejay pe doua radiouri cu doua piese diferite ambele exceptionale …. nu inteleg ce nu intelegi si anume ca fiecare radio cu a ma sii si cu strategiile lui …. ma rog cel mai destept renunta eu renunt …. :)))) hai ti poooop de nu te vezi !!!!

 8. Diana Singer says:

  mai manu, nu ai dreptate, pt. ca sint cintatori diferiti, nu tushea playlistu’ d la 21. hai pupici:)

 9. manuel says:

  da , adevarul e ca intre david deejay si david deejay e o mare diferenta … ai dreptate … de aia nici nu ma mai cert … ai dreptate like always !!!!

 10. Diana Singer says:

  manuuuuuuuuuuuuuuu: problema ta e ca David DeeJay asta nu cinta, te-ai prins? :))

 11. manuel says:

  asa e … ti am zis …. esti prea buna ca sa fii light !!!! :))))

 12. Diana Singer says:

  u 2. tine-o tot asa, pe dreapta! 🙂

 13. manuel says:

  mare fana request 629 ? ;))))

 14. manuel says:

  te ai cam dat de gol :)))))

 15. Diana Singer says:

  ah stai ca acum m-am prins, k m-am uitat la ce-ai postat despre audientze si abia acum mi-a picat fisa ca 629 e o emisiune pe Vibe 🙂 n-o ascult, da-i aud pe cei doi in Shade every Monday (inregistreaza “Dance Chart” pt. 1Music Channel acolo), deja stiu toate textele fara sa mai ascult radioul 🙂

 16. roxana says:

  diana , sa mi spui daca ti place koop-island blues.

 17. Diana Singer says:

  Rox; sorry k te dezamagesc:nu. Stilul asta “disperat” nu mi-a placut niciodata 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s