S-au dus naibii vremurile bune!

Posted: May 29, 2009 in Life

for-menN-am crezut vreodata c-o sa scriu asa ceva, da’ uite ca azi m-a lovit! Faceam curat prin casa iar in gind imi veneau toate facturile, conturile, tranzactiile, ordinele de plata, internet bankingu’ si vodafonu vietzii! Daca iti platesti cablu’ vine telefonu, apoi vine intretinearea, apoi masina si casa si uite asa ti se invirt creierii luna de luna prin cap, ca la jackpot! Nu mai e fun deloc!
De aceea ma intreb: unde sint vremurile bune? Nu ale mele, dar macar ale tipelor care iubesc patriarhatul! Care stau Acasa, gatesc, cresc copii si le doare-n cot de facturi si de problemele financiare. Sau unele nici macar nu gatesc ci cheltuie dintr-o carte de credit no limit, pusa la dispozitie de un sotz generos si full de bishtari.
De ce pisici ne-o fi trebuit egalitate in drepturi si sa demonstram noi ca sintem destepte? Nu sintem deloc! Ma uit la the new type of playboy de exemplu, care nu este deloc incurcat ca sta Acasa iar nevasta se duce la job si cistiga. Sta si se lafaie linistit toata ziua in cearceafurile de matase, in timp ce idioata munceste de zor, se bate cu biznisu’ si cu viatza. Si nu-si face probleme ca el e masculul care ar trebui sa fie cocos in casa si sa-si intretina familia. Nuuuu…. “Vrei tu s-o intretii? Pai foarte bine girl, care-i problema? Crezi ca ma simt ofuscat daca stau toata ziua si frec menta prin casa, sau ma duc la spa, sa ma relaxez?”. Ja-ja, u go boy!
Psihologii sustin ca exista certuri dese intr-o familie din cauza banilor, iar cel care cistiga mai mult isi doreste mereu suprematia. Ca sa nu mai existe nici un dubiu, nu e mai bine ca unul dintre ei sa nu cistige nimic, in schimb sa stea sa huzureasca? Uite asta am pierdut noi din cauza ca ne-a luat valu’ jobului si libertatii date de banii proprii.
Sigur, pe de alta parte nimic nu este mai fun decit sa pocnesti din degete si, pentru ca ai bani, sa ti se aduca totul pe tava si sa ti se vorbeasca cu sarumina. Sau sa te distrezi inventind mereu jocuri noi in jobul tau. Dar si pretul pe care il platesti este mare si uneori obosesti peste limite. Si mai constati si ca nici nu ai chiar atit de multi bani incit sa dispari pentru vreo 6 luni in Bahamas la relaxare.
Prevad deja cum ma vor contrazice toate business woman-urile pamintului daca voi sustine ca-i mai bine sa stai Acasa si sa cistige desteptu’ ala cu care iti imparti spatiul locativ, iar tu sa cheltui. Asa ca propun urmatorul scenariu: stai Acasa, iti faci de cap si din cind in cind mai cistigi la Loto 🙂  Bani pe care ii pui intr-un cont personal (ala sa munceasca daca vrea bani, nu?) si ii folosesti pentru un hobby deosebit, care te face sa simti ca traiesti (cum ar fi,  sa montezi bumpere aiurea pe strada, doar ca sa te distrezi? 🙂  Yeeeee-hhaaaaa!

Cam asta a fost inspiratia mea, asa, de weekend…

Advertisements
Comments
  1. Toni de Toni says:

    Eu sunt de parere ca parerea mea despre parerea ta,Diana,e o parere buna.Sunt un barbat (cred) intretinut.So…vreau in playboy.Apropo de loto: uite numerele mele de sapt asta: 13,1,28,4,41,30

  2. Huzurita says:

    Nu mai vreau sa muncesc! M-am saturat! Imi vine sa urlu! Melcii lor! Huzuri-m-as all day long! Asa sa-mi ajute Dumnezeu! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s