Pe ce se bat radiourile

Posted: May 26, 2009 in Despre radio

Mare fierbere mare in curtea radiourilor, vin sondajele la 1 iunie si n-au alta treaba decit sa ghiceasca in bobi pe ce loc va fi Zu si daca Radio 21 va pierde suprematia pe Bucuresti. Nu pot sa nu ma distrez cum fac ei calcule, sa vada daca Macarena a fost ascultata mai mult pe Kiss, pe Zu sau pe 21. Sau daca Escu si Popescu sint mai tari decit Huidu si Buzdugan. Asta in timp ce populatia sufera de o intensa durere in cot vis a vis de radiourile lor.

Eu zic ca pe primul loc va fi Magic FM, cu o campanie nemaipomenita de schimbare de imagine.  Cica dau soft music acum. Nu ca nu dadeau tot asta, da acum au schimbat schimbarea. De cind am plecat de acolo multe s-au intimplat. La talkshowul meu au renuntat ca nu cadra cu noul format, cica se vorbea prea mult. Nici Mondenii nu cadrau, ca i-a amendat CNA-ul!Iar asa ceva nu este posibil. Doar Circotasii au voie sa fie amendati, ba chiar e un motiv de mindrie pentru ei si numai pentru ei.

Asa ca au facut un brainstorming intre ei (adica tanti Mitza cu nenea Scotianu’) si au venit cu idei geniale: sa angajeze 2 necunoscuti, unu de weekend si altu in timpul saptaminii si sa-l puna pe Hrubaru la matinal, ca deh, poate nu vorbeste prea mult, sau vorbeste mai soft, io stiu? 🙂 Si iti face cadou un espressor daca esti ascultator fidel, muhahaha, acu daca n-ai luat apartamentu’ e bun si espressoru’, right? 🙂

Siteul lor e mirobolant, ce sa mai zic? Da tanti Mitza asta ce stie ea de site-uri, ha? Ea e ocupata cu sapatul, n-are ea treaba cu radioul asta, e complicat. Acelasi design batrinicios si horror, aceleasi texte, acelasi program. Noroc ca lu’ tanti Mitza i-au trecut aerele de mare ginditoare care se intreba ea cum sa faca sa concureze Europa FM. Nici mai mult nici mai putin. Cu ce? Cu stirile! Bine ca i-au bagat danezii mintile in cap!

Cu toate acestea Magic are avantajul ca Romantic e PA pe national…

Trebuie sa plec, revin cu partea a doua mai incolo. BRB.

Advertisements
Comments
  1. Oana says:

    hahahaha!! cat de adevarat graiesti!! si cineva care are program de la 19 la Magic face reclama de zor Mitzei si Scotianului! brrrrr

  2. Nana says:

    Hahahahaha… Traim in Romania si asta ascultam tot timpul :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s