Vreau bancnota cu Ciutacu!

Posted: May 23, 2009 in Emisiuni la televiziuni

ciutacuPffff…ce Tarky, Nikita si Elodia?! Astia sint pe fatza niste marionete bune de pus pe sticla pentru entertainment de 2 lei. Mai interesant este ca-l avem pe Ciutacu, caruia i se cere parerea despre te miri ce! De curind, mirobolantul jurnalist roman si-a pus pe propriul blog un interviu pe care tot el l-a acordat postului tv la care e angajat. Si vorbeste despre scrisoarea Mihaelei Radulescu, publicata in exclusivitate de ziarul pe care tot Ciutacu il conduce. Deci totul on the house.  Pe Zu nu ai emisiune mai nenea? Ia sa-ti faci, ca-i tot din trust! Ciutacu everywhere! Ciutacu e la moda acum!

Cind vad cit de ingimfat vorbesti domnule, asheeeea, din virfu’ limbii si cu o scriba si o infatuare cum n-am mai intilnit ma apuca dorul de exil la Monte Carlo. Iar expresii de “sa intelegem foarte bine” si-ti dai tu cu parerea ma fac sa renunt la cetatenie!
Si ce debitezi tu domnule este incredibil! Cica “Mihaela este un bun realizator de emisiune, da’ nu e ziarist”. Domnule Ciutacu, te si asculti cind vorbesti, da?
Insa cea mai tare este afirmatia din final, cu bancnota. “Ca sa te uiti in ochii unei tari tra sa fii unul dintre exponentii megasuccesului din acea tara, unul dintre elementele reprezentative. Mihaela poate sa se uite in ochii unei tari intregi de-abia in momentul in care va fi una dintre figurile care apar pe bancnotele romanesti” zice megadesteptul secolului, nea Ciutacu asta.
Nici macar nu ma chinui sa mai comentez, ca e atit de evident cit de rau bate cimpii! Voi chiar va uitati la Ciutacu? Ciutacu este liderul de opinie al acestei tari? (intrebarea este foarte serioasa, deoarece eu nu ma mai uit deloc la tv in ultima vreme).

Atunci lasati-ma sa emigrez si de la granita sa ma uit in ochii tarii mele, care-mi apartine si pe care o iubesc si mi-o asum indiferent de parerile ciutacilor: Romania, de acum vom trai una fara cealalta! Pentru ca aici exista jurnalisti lasati liberi pe sticla sa exprime enormitati! Pentru ca in opinia lor sint un nimeni in tara mea (la fel ca orice roman simplu) daca nu sint pe bancnota. Pentru ca, dupa acesti ingimfati cu importanta n-am voie sa ma uit in ochii propriei tari, acolo unde am crescut si mi-am trait toata viatza si asta numai pentru ca nu m-a pus Banca Nationala pe bancnota!

Asa ca, Romania,  am sa sterg numele tau din buletin, pasaport si de pe numarul de la masina, ca nu cumva sa am pretentia de a aspira la titlul de cetatean liber la conversatii cu propria tzara!

Si in incheiere, mai am doar un mesaj scurt catre domnul Mugur Isarescu: daca nu faceti bancnota cu Ciutacu nici nu stiti ce pierdeti! Pe Tudor Vladimirescu vad ca l-ati ignorat (din cite stiu nu mai e pe nici o bancnota), dar da-l incolo, ca n-avea emisiune pe tv, mai bine puneti-l pe Ciutacu!

Foto:Academia Catavencu

Advertisements
Comments
 1. Nana says:

  Well, e la moda sa fii arogant si tare’n plisc. It’s a jungle out there 😀

 2. [D][S][N] says:

  “Port o glorie care mă răneşte la fiecare mişcare, oricât aş vrea să mă bucur de ea.”
  Hai zi zau !

 3. Diana Singer says:

  Si ce nu e adevarat aici?

 4. [D][S][N] says:

  La intrebarea asta va trebui sa iti raspunzi singura!

 5. ElZap says:

  Apăi, numa’ să găseşti bancnota cu dumnealui, că eu mintenaş vin să ţi-o schimb. Până atunci dau fuga să fac rost de ceva mărunţiş. Nu mult, că pe vremurile astea de criză, până şi mărunţişul e greu de găsit. Şi-apoi ştiu eu dacă merită?

 6. mirela says:

  oameni buni,mie imi plac bancnotele moveeeeeeeee…..cat despre ciutac nu am nimik de comentat…rahatu pute intotdeauna.mi-e dor de tine diana,esti super profesionista…tine-o tot asa.pupici

 7. Oana says:

  DOAMNEEEE! URAT MAI E CIUTACU ASTA SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT!!

 8. LiaLia says:

  Draga mea, eu nici în perioada în care mă uitam intens la tv nu reuşeam să-mi reţin senzaţia de vomă la vederea şi auzul sinistrului personaj. Chiar şi Badea îmi pare uneori mai puţin vomititiv decât ciutacu. Şi asta spune muuulte 😀

 9. Oana says:

  AOLEOOOO…SA-I FI VAZUT ASEARA PE CIUTACU SI PE EBA IN EMISIUNEA AIA A LUI… UNU MAI DASTEPT CA ALTU…

 10. ElZap says:

  Mă gândeam că de-acum o să avem şi noi un câine de pază al democraţiei, un dulău tânăr şi fioros, un adevărat Pitzbull cu privire ageră şi cu urechi ciulite, gata să sară la beregata tuturor celor ce dau târcoale de vreo douăzeci de ani la stâna asta fără stăpân, care se mai numeşte încă ţară, care se mai numeşte România.

  Am deschis tembelizorul si…

  Pitzbulul nostru nu era decât un biet Caniche, parfumat şi cu fundiţă roz, zâmbăreţ şi afabil, curbat de spate şi de caracter, un fel de perete la care marea speranţă a politicii româneşti venise să bată mingea după pofta inimii.

 11. zamolxis says:

  m-am distrat copios citindu-va. cred ca acest articol a stat la baza ultimei diatribe ciutace. indreptate, de asta data, impotriva diaspora in care Dvs. declarati ca vreti sa dispareti 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s