Sex, sex, sex!!!

Posted: May 20, 2009 in Life

sexPeste tot sex! Daca nu vorbesti despre sex sigur ai ceva cu capu’! Cum sa nu faci sex, sa nu te intereseze, sa nu vorbesti, sa nu te lauzi? Sexu’ is everything, baby, dak vrei sa fii cool! Sex in masina (sub capota direct!), sex pe strada, sex in gara, sex pe banca, sex la scoala, sex la hot line, sex la tv, sex in reviste, sex-ul vinde, numai si numai sexul!

Mai ca ma bate gindu’ sa ma fac profa de sex (si sa-i tin pe cursanti numai in extemporale, sa vad cit au invatzat!), sau asistenta Alinei Plugaru’, c-am auzit ca la cei 21 de anisori abia impliniti e experta! Stii cu sexu’? Hai la radio! Doctoru’ Cristian Andrei de exemplu, da lectii de sex la un radio in fiecare seara! Pentru ca avem nevoie sa stim! Esti timid in pat? Ia sa nu mai fii! Nu stii pozitia 124? Te invatza doctoru’!

Astazi nu mai conteaza ca nu stii cum te cheama, dar e o rusine sa nu stii cu sexu’! Cu una, cu 2, in grup, combinatii de 3 luate cite 5, pfffaaaai ce veselie pe noi! Toata viatza! Sexul e bun si pentru creier, te destinde, te relaxeaza, te face sa fii chiar mai destept dupa!

Sexul e esentza, ma intelegi matale? “Don’t need psyhology with this biology/I feel the chemistry, feel the biogravity/The way my body acts/When your body moves like that/It’s science in control” zice o piesa care e si la mine pe radio in heavy rotation! Nananana, nananah! 🙂

Advertisements
Comments
 1. Andreea says:

  Cum o fi pozitia 124 😕

 2. Nake says:

  Aspirina saracului RULZ. O doza luata cat se poate de des te destinde si te face mai fericit. Daca toata lumea din trafic ar face sex in drum spre servici si respectiv spre casa….hmmmm. Acum ma gandesc si la saracii din masinile fara aer conditionat…EI NU. Nu au voie!

  SEX is everything!

  Banc:
  “La o farmacie se prezinta un barbat si ii spune farmacistei: -Doamna, am o problema, p…sul imi sta tot timpul in sus, chiar si daca fac sex 12 ore pe zi. Ce imi puteti oferi? Farmacista se duce in spate, se sfatuieste cu colegele apoi se intoarce si spune tipului : – Cazare, mancare si 300 de euro e bine?”

 3. Santu says:

  SEXul nu-i o noutate… 🙂
  Asa a fost dintotdeauna!
  Diferentza e ca in timp efectul secundar al sexului (audientza, rating, tiraj etc, deci…BANI!), pe langa orgasm, care e principal, a depasit rusinea care oricum era cam fortzata! Adica pudoarea de fatzada gen “vai ce urat!! (da’ ce-mi place, shhhh!…)” a cam fost depasita de evolutia mIntala si mEntala…
  …parerea mea… 😀

 4. Ochi de Soim says:

  Sa va povestesc prima mea experienta cu sexu’.Eram la o fata,completam un oracol. Si..cam atat.
  Asadar in concluzie,rezulta ca…
  sexul implineste,sexul dezmorteste,sexul e in tot si toate.
  Sexul conduce lumea!Sexul il confundam uneori cu Dr.Andrei(care fie vorba intre noi e un sex in toata regula…mai ales la radio).
  Sexul conduce azi un minister in Romania,cu sexul poti supravietui,poti sa ajungi celebru sau poti sa-l vinzi uneori contra unui bilet la Iron Maiden.
  So,sexul e in tot si toate.Chiar si aici,pe blogul asistentei Alinei Plugaru.
  Mama lui de sex!

 5. Ochi de Soim says:

  Pozitia 124??????????? Hahahahhahaaa.Vrem detalii ca suntem in pana de idei…in pana mea.

 6. Anca Lupes says:

  La naiba, bine ca nu e si sexu’ in criza! 🙂

 7. Nana says:

  O piesa misto zice asa: You and me baby ain’t nothing but mammals/ So let’s do it like they do on the discover channel hahahahaha

  Well, carpe diem baby!… dar parca o dam cam mult in extreme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s