Today: catfight!

Posted: May 5, 2009 in Life

catfightCred ca stiti stilul terorizat de bombe! Este foarte raspindit printre soriceii de birou si fara putere de decizie si nici macar vointza de a decide ceva ever!

Terorizatul de obicei nu raspunde la telefon atunci cind are de dat un raspuns, e secretos, ca nu cumva sa deconspire marile secrete ale firmei, e fricos si meschin, e cel pe care nu te poti baza, cretinul caruia ii spui 3 fraze si nu retine mai mult de jumatate din prima.

In general il gasesti prin birouri frecind menta pe mess, fara un scop in viatza, fara nici o pasiune, decit de a se intilni seara cu putinii lui prieteni, la fel de terorizati ca si el, este cel care mereu se plinge cit are de munca desi nu stie sa faca nimic, cel care-si face idoli printre directorii firmei si e cuminte, ca sa-si primeasca prima de Craciun si sa aiba pile la sefi.

Iar “fetele de la marketing” merita un paragraf special! Iti vine rau cind trebuie sa lucrezi cu ele. In general nu stiu nimic despre marketing, dar aerele lor te fac sa-ti smulgi parul din cap de draci. Sa te fereasca sfintul cind trebuie sa lucrezi cu ele la un proiect. Toate sint extenuate de munca si lucreaza 18 ore pe zi, da’ cind le cauti au telefonul inchis sau nu raspund. Mai ales atunci cind fac greseli stupide, sau nu isi tin promisiunile trimbitzate sus si tare prin…contracte, culmea!

Fetelor astora le mai place ceva:mokangeala. Daca poti sa le dai bilete la concerte, cocktailuri free, cd-uri, scumpe de obicei!,  ele sint foarte happy. Dar bineinteles ca nu au macar bunul simt sa-ti raspunda la telefon next time si nu pentru ca sint rele, nu, motivele sint doar cele enumerate mai sus. Plus..the power baby! Faptul ca lucreaza intr-o companie mult prea tare, deci clar au un foarte mare merit!

Ah! Si mai sint fetele care mint de ingheatza apele. Am innebunit de exemplu cind am aflat ca banuiala mea de ani de zile se adeverise. Un director dintr-un foarte mare post de radio mi-a povestit conversatia lui cu “fetele de la marketing”, care-l intrebau:”Si nu-i asa ca difuzam 4 spoturi/zi, iar caselor de discuri le spunem ca difuzam 6 spoturi/zi?”. La care el a urlat:”NU! Nu e asa!!!”.

Cred ca pina la urma marketingul asta practicat in Romania e nici mai mult nici mai putin decit antrenament pentru scoala de hoti. Halal sa va fie!

De-aia m-am saturat! De aceea incerc pe cit posibil sa nu mai lucrez cu acest tip de oameni, paduchi de oras fara coloana vertebrala, fara atitudine, fara bun simt, fara nimic! Daca te recunosti – keep the distance! Daca stii astfel de exemplare – let’s talk about! 🙂

Advertisements
Comments
 1. LiaLia says:

  Uuuu, you little devil, you! Cum ştii tu să mă stârneşti 😀 Îl am chiar în birou acum pe colegul tăietor de frunze la câini care stă cu urechile pâlnie la tot ce se vorbeşte, ca să aibă ce să toarne la şefi. Şi cu ochii beliţi în monitorul meu, ‘tu-l în gură să-l … Pe fetele de la marketing nu le am acum, dar le are gagicul, grafician de meserie. Dar tot nu ştie atâta meserie cât ştiu ele “e f frumos, dar dă şi tu linia aia un mm mai jos, ba nu, mai sus”. În schimb eu am şefuţele pafariste care au stat la calduţ până acum şi le ţâţâie curul “vaaaai, cum o să mă descur eu fără prima trimestrială???” în condiţiile în care n-au bărbat, n-au copii, n-au credite, dar au super sporuri de conducere. Nici PR-ul nu-i prea departe de marketingul de care vorbeşti, din păcate. Cum reuşeşti tu să lucrezi fără să dai de ei??? Singură? În pădure?

 2. Diana Singer says:

  Dap, nu prea stiu, hah! Dar nu chiar toti sint asa, mai sint si unii/unele super de treaba.

 3. Oana says:

  Hahahaha! Supertare si adevarat!!

 4. Andreea says:

  Diana, stii cum e, exceptiile intaresc regula 🙂

 5. Anca Bejan says:

  M-ai uns pe suflet cu vorbele acestui post. E tare adevarat tot ce ai spus. Pacat ca cei pasionati de profesie (asa ca noi) trebuie sa-i suporte pe cei care nu vor decat sa faca impresie buna, de multe ori pe spinarea ta sau folosind cunostintele tale si talentul tau. Imi vine sa urlu de furie… Am si eu cateva exemple in gand… Dar, ma calmez repede si spun: totusi, fara astfel de personaje in jurul nostru, noi nu am ajunge apreciati. Caci, pana la urma uleiul iese la suprafata apei si valorile nu pot fi atacate de paduchi… Hi, hi, hi

 6. Nana says:

  True! Eu urasc secretarele si vanzatoarele ciufute!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s