2% ca sa avem mai putini prosti in Romania!

Posted: May 4, 2009 in Life

chess_tablesDaca v-ati saturat sa ajutati cersetorii de pe strada, interesant ar fi sa incercati sa redirectionati 2% din impozitul pe care oricum il dati statului (si acesta il cheltuieste pe timpenii) in acast mod, descris de bunul meu prieten Victor:

“Avand in vedere apropierea termenului de 15 mai, data limita privind distribuirea de 2% din impozitul pe venit, va rog sa ne ajutati si sa redirectionati 2% din impozitul platit catre stat, in contul unui club de sah pe care eu l-am construit in sprijinilul micilor talente ale sportului mintii, SAHUL.
Daca sunteti de acord si vreti sa redirectionati aceasta suma, va rugam sa completati acest formular si sa-l depuneti la Administratia Financiara de care apartineti. In cazul in care nu aveti timpul necersa sa va ocupi de depunerea acestui formular va rog sa ma contactati pe mail (mariu_srd@yahoo.com) sau telefonic la nr. 0753164688 pentru a ma ocupa personal de depunerea formularului. Data limita de depunere a formularului este 15 mai. In cazul in care doriti sa va ajut cu depunerea acestuia, va rog sa ma contactati pana la data de 10 mai 2009.

ATENTIE: Cei 2% nu reprezinta o DONATIE, ei reprezinta o parte din impozitul pe care ORICUM il platiti statului. Va multumesc anticipat. Victor Surdu”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s