How to KEEP a guy for more than 10 days

Posted: April 27, 2009 in Life

10daysM-am uitat din nou la “Cum sa scapi de un tip in 10 zile” si revazindu-l pe frumosul de Matthew McConaughey (care, damn! face 40 de ani anul asta!) mi-am adus aminte de un alt film in care joaca alaturi de Sarah Jessica Parker: “Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani” (“Failure To Launch”), mai precis, cum sa-l faci sa se indragosteasca atit de tare incit sa-si paraseasca confortul din casa parinteasca unde sta “gratis, are propria cameră grozavă, iar mama îi spală hainele. Este un hotel nemaipomenit”.
Iar Sarah aka Paula este angajata de parintii lui pentru a-i ajuta sa scape de copilul de 35 de ani (si n-am de gind sa pun ghilimele!). Atunci am aflat ca, la rece, exista o adevarata tehnica a indragostelii de care habar nu aveam. Iata cum:
–    o intilnire intimplatoare (cind faceti cunostiinta, de parca nu l-ai mai fi vazut in viatza ta!)
–    il faci sa-ti ceara o intilnire
–    il implici intr-o trauma, de ex. te prefaci ca ti-e catzelusul pe moarte, hah!
–    te intilnesti cu prietenii lui si le cistigi increderea si aprobarea
–    amini partea cu sexul
–    il lasi sa te invetze cite ceva
Si poftim, gata indragosteala! Cam tot in 10 zile. Asa il si pastrezi (pentru 10 zile, deductie logica, deh:). Cam astea trebuie sa fie tehnica. Si cred ca functioneaza la orice virsta, cu 2 parteneri compatibili si in orice gen de relatie. Adica o relatie, fie ea de prietenie, de dragoste, sau de orice alt gen poate fi cladita urmind reguli, la fel ca in matematica (dada, intrebati un PR destept).
Reconfortant gindul asta, huh? Cel putin atita timp cit tu esti profesionista si esti capabila sa dresezi maimutze! 🙂

Si ca sa raspund si la ce-am promis in articolul precedent, cu diferentele intre parteneri (cred ca ma transform usor usor intr-un fel de Dr. Ruth or smth :). Ati auzit vreodata oameni (mai ales cei care lucreaza in media sau in showbiz) spunind ca si-ar dori un partener cu o meserie total diferita, departe de “all that bullshit”? Banuiesc ca da. Dar pe matusa care spune:”Ia-l mama, ca e doctor, ca si tine?”. Ei, acum pe cine credeti? Si nu ma refer doar la profesii aici, dar cred ca 2 televizoare, 2 masini diferite, 2 stiluri de viatza diferite se pot combina cu success si dupa cele 10 zile.

Advertisements
Comments
 1. Andreea says:

  Da ceva tre’ sa aibe in comun. Adica… nu doar patul si vesela :))

 2. Diana Singer says:

  Hah! Da ce te deranjeaza la o diferentza totala, inclusiv de sex? :))

 3. Andreea says:

  Statistica cred ca spune ca se vor desparti dupa cei 3 ani de iubire, si vor trece la urmatoarea :))

 4. Doru Oprisan says:

  Pe la jumatatea filmului imi venea sa o bat pe tipa aia :))

 5. Anca Lupes says:

  la teorie toate suntem foarte tari…

 6. Diana Singer says:

  Mai Ancutza, practica n-a omorit pe nimeni (cred…), ia mai exerseaza 🙂

 7. Nana says:

  Eh, pai stii cum se zice: “contrariile se atrag”. Ideea e ca, prin aceste contrarii, cei doi sa se completeze si sa nu ajunga sa arunce cu farfuriile unul dupa altul ;))

  Cand vine vorba de un cuplu in care cei doi au aceeasi profesie, atunci mai intervine si concurenta. Intr-adevar, in acest caz, cei doi isi inteleg mai usor dificultatile legate de job. Insa, in acelasi timp pot deveni invidiosi unul pe celalalt.

  Concluzia mea e ca… habar n-am domn’le :)) Oamenii astia tare complicati mai sunt. Dar… “unde dragoste nu e, nimic nu e.”

 8. Cea mai nereusita intalnire pe care am avut-o vreodata a fost cu cineva dintr-o formatie. Eu eram genul soarece de biblioteca, el frumusel si destul de cunoscut. Eu nu aveam idee de formatiile romanesti, el nu mai citise o carte de cand era elev. Conversatia a murit dupa primele minute, in care incerca sa-mi spuna ceva despre o alta trupa, de care eu nu auzisem niciodata si care, evident, nu ma interesa.
  Nu am mai vorbit cu el niciodata de atunci si nu cred ca a existat vreodata vreun regret pe aceasta tema din partea vreunuia dintre noi.
  Concluzia mea este ca e bine sa existe macat cateva arii de interes comun, altfel nu are cum sa se lege mai nimic.

 9. Diana Singer says:

  @bucurestiul:am spus ca trebuie sa fie compatibili mai intii, poate ca nu erati 🙂

 10. ionut says:

  Santana e unul dintre cei mai mari ghitaristi ,dar mie i-mi place mai mult Eric Clapton.Sant un,,cantautore provinciale”cum ar spune italienii si vreau sa realizez un album cu 7-9piese muzicale pop create de mine,in stil pop,rock,blues etc.Aceste
  piese muzicale au nevoie de un aranjament orchestral adecvat
  si a fi cizelate si complectate unele versuri.Am nevoie de un manager de proiect si de un impresar.Acum lumea s-a satura
  de muzica actuala si vrea ceva nou,eu am aceasta muzica.
  Locuiesc in Ardeal si am atestat de cantaret.In speranta unui raspuns favorabil astept un SMS la nr.0729825710 ori la e-mai
  le davidioan09@yahoo.com
  Mesj pentru Anca Lupes.Va nultumesc

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s