Acum stiu! Iubim o singura data in viata!

Posted: April 22, 2009 in Life

internet_love_by_tipsyfairyDaaaa one shot, one love! Ma intrebam acum citeva luni intr-un articol, de cite ori iubim in viatza. Acum, in urma unui studiu alambicat facut pe net am aflat: cei mai multi internauti romani cred ca iubim o singura data in viatza. Dar pentru ca procentul celor care declara ca si-au inselat partenerul (42%) si procentul si mai mare al celor care spun ca au fost inselati (65%) este … cel care este, nu-i asa Mareane, inseamna ca am iubit o singura data la 17 ani, o singura data la 17 ani si 2 luni, la 17 ani si 4 luni, etc, etc 🙂 Si ne-am indragostit doar o singura data de aceeasi persoana, indiferent de religie, job si uneori sex:)

Studiul facut de curind raspunde in procente la multe intrebari, daca aveti chef sa-l cititi mergeti pe hotnews.ro. Eu mai vreau doar sa remarc ceva: Barbatii tineri (14–24 ani) sunt tentati sa creada ca diferentele intre parteneri fac dragostea sa dureze mai mult, in timp ce 77% din respondenti cred ca o iubire nu poate rezista atata timp cat partenerii sunt foarte diferiti.

Oare sint mai destepti barbatii cind sint tineri? Hmmm, eu asa cred (o sa dezvolt intr-un articol viitor).

Pina atunci, have fun! Love is short!:)

Advertisements
Comments
 1. Oana says:

  mai, barbatii se zice ca-s tampitei din nastere (nu eu am zis-o, ci chiar un barbat!). eu incerc sa ma tin de indemnul tau de la final! dar as adauga “love is too short”! si astept acel “articol viitor” !

 2. fabian says:

  Ai dreptate. Numai k nu stim pe cine.

 3. Nana says:

  Dragostea dureaza 3 bani 😀

  Nu cred ca se poate vorbi de iubire in cifre. Fiecare o traieste si o percepe altfel. La sfarsitul vietii, tragem linie si facem “calculele”

  La 17 ani iubim sincer si fara interes. Nu ne gandim la responsabilitati, facturi, compatibilitati sau alte probleme. Pur si simplu… iubim. Greutatile vietii afecteaza un cuplu si implicit si sentimentul de iubire.

  E o vorba: dragostea nu tine de foame 🙂

 4. Nu mai stiu cine zicea, dar zicea cam asa: “de fiecare data cand iubim e singura oara cand am iubit vreodata”.

 5. LiaLia says:

  🙂 Îmi place tare mult vorba Cetăţeanului Turmentat, deşi eu spun cu mâna pe inimă: am iubit cam de fiecare dată, nu la fel pentru că nu am comparat, dar aşa cum ştiu eu mai bine. La 15 ani dramatic-adolescentin, la 20 ca floarea-soarelui, cu capul numai după el, la 24 alintată, la 27 uşor mai reţinut, deh, mă maturizasem, acum la 31 relaxată şi trăind lucrurile aşa cum vin. Povestea cu “o singură dragoste adevărată” e o naivitate, ce înseamnă “adevărată”? Că e împărtăşită? Că se “împlineşte” cu o nuntă de basm şi 3 copii? Că nu se termină cu şuturi în gură? Eu cred cu tărie că am trăit dragostea adevărată de fiecare dată şi o să iubesc la fel de real şi de adevărat şi de acum încolo.

 6. Camelia says:

  Nici eu nu mai ştiu cine zicea asta…cu iubirea… pe care o simţi de fiecare dată ca fiind întâia dată când ţi se întâmplă, ca şi cum ar fi fi pentru prima oară în viaţa ta…dar spune tot adevărul din lume.
  Pentru că IUBIM. De fiecare dată altfel de la fel. Voila.

  Şi el te simte pe tine ca şi cum ai fi prima femeie a dragostei lui…şi tu îl simţi pe el ca fiind întâiul tău bărbat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s