Marcel Iures – un tip talentat!

Posted: April 9, 2009 in Filme

Nu ma dau in vint dupa actorii romani, dar Marcel Iures mi-a placut intodeauna. Cind juca la Teatrul National din Cluj, desi eram destul de mica nu scapam nici un spectacol. In afara de el imi mai placeau Piersic si Valeria Seciu, in rest doar actorii de comedie.

De curind Marcel Iures a mai jucat intr-un film alaturi de un actor absolut genial, Morgan Freeman, pe care l-am vazut nu foarte demult intr-un film extraordinar “The Bucket List”, alaturi de Jack Nicholson (alt superlativ ar fi deja prea mult…)

Filmul in care a fost distribuit Iures anul acesta se numeste “Thick As Thieves” si a aparut deja si pe ecranele cinematografelor din Romania. Uite trailerul si hai sa mergem sa-l vedem!

Advertisements
Comments
 1. Nana says:

  Haaaai! Chiar vreau sa-l vad. Mie mi-a placut de Iures cum l-a eclipsat pe Bruce Willis in “Hart’s War”. Mare actor. Ma bucur ca inca mai joaca. Si nu in orice filme, ci in cele de la Haliuud 😛

 2. Oana says:

  voi merge sa-l vad in acest film neaparat! sa-l auzi cum spune Tatal Nostru! Ti se face pielea de gaina….

 3. Oana says:

  Am vazut aseara acest nou film in care joaca Iures, dar am si uitat ca mai apare si el in film! E f. misto filmul, dar ne-au acaparat Banderas si Morgan Freeman! Oricum, e mare lucru sa apari, ca actor roman, impreuna cu asemenea gagii intr-un film Hollywoodian! Jos palaria pt. maestrul Iures!

 4. Adriana says:

  Marcel Iureş e un actor uriaş! Am ascultat cu maaare drag fragmentul ăsta din Epistola Întîi către Corinteni a Apostolului Pavel. Am dat de curând de înregistrările pe care le-a făcut el acum vreo 10 ani… K habar n-aveam, ovcors. M-a topit. Recită atât de fain… Deşi el, în modestia lui, zice că nu recită şi că îi lasă pe alţii “mai grei” să o facă. Îmi place că e un actor dramatic extraordinar şi îmi place şi când joacă în filme Hollywoodiene…
  Încă nu am ajuns să-l văd pe ăsta în care a jucat cu Tony(cum îi zice el într-un interviu şi m-a amuzat)… Dar o să mă duc, chiar dacă au început să circule zvonuri cum că e mai slab decât The Peacemaker. So what, unu’ ca Iureş poate salva un film slab doar prin simpla lui prezenţă 😛
  Şi Oana Pellea la fel, na!

 5. dan says:

  Multumesc Adriana, char vroiam sa scriu ca Iures nu e unic!Mai exista slava Domnului si Fenomene ca Doamna Oana Pellea!Paste fericit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s