In tara hotzilor, Politia romana nu garanteaza nimic

Posted: March 30, 2009 in Life

Lui A G Weinberger i s-au furat rucsacul, laptopu’, Ipodu’, iar Politia romana declara ca nu garanteaza recuperarea lor. Mie mi s-au furat oglinzile de la masina, iar apoi, vazind suportul de GPS mi-au spart geamul si mi-au furat din bord, un GPS mai vechi. N-am facut plingere la Politie, deoarece mi s-a spus clar ca e pierdere de vreme. Ce dragutz! Pai ce garanteaza Politia romana atunci si ce face ea la job, joaca darts? Daca Politia romana nu garanteaza ca poate recupera nici un obiect furat, atunci asta e tara unde sa fii hotz e o placere!!!:)

Vile aparute peste noapte, palate? priviti-le si ginditi-va: aici sint obiectele care vi s-au furat! Masini de lux? Citeva laptop-uri! Hai si niste GPS-uri;)

N-am de gind sa cert Politia romana, ca oricum nu-i in stare de nimic (decit aia de la circulatie, care incurca traficul, deh, fac si ei ce pot), dar va dau un sfat: nu cumparati obiecte second hand! Ma gindesc ca daca nu mai au piatza de desfacere, hotii se vor lasa de meserie…hah! 🙂

Advertisements
Comments
 1. roman simplu says:

  de unde bani de obiecte noi? mi s-au furat toti banii!!!!!

 2. ex-expat says:

  mie mi-au spart apartu in canada acu 3 ani, o tevatura intreaga (eh)… asta in downtown montreal, posibil junkie disperat dupa un shot 😉
  ideea e ca the cops mi-au zis clar: slabe sanse, daca nu era asigurat hdd-u ext (pe care nu l-am recuperat), forget it.
  asa ca: valorile nu le tineti la vedere si daca tot nu se poate altfel, asigurati-le.
  si datele de pe lap, hdd samd: backup frecvent 😀

 3. Aiurea'n tramvai says:

  He,he,he… Io zic ca e un hot destept si a stiut pe cine sa fure!
  Beibi, let’s “Break the Man”!!! 🙂 baiatu canta meserias…Cine stie, poate ne imbogatim cu tot ce are pe HDD. Vindem tot unui colectionar sau vreunui fan infocat.
  Mi-a zburat mintea, aşa, aiurea, la Arhiva pierduta a Beatlesilor, descoperita intr-un bazar. Mama, ce o sa se imbogatzeasca tipu ala daca se dovedeste ca e adevarata colectia aia.
  Cat despre tristii militistii nostri, oricum baetzii n-au nicio treaba… Bobitze, solitaire, gogosi…D-astea traditionale, mici, pizza :))))))

 4. Victor says:

  Sau dimpotrivă: cumpăraţi NUMAI obiecte second-hand, având în vedere că oricum există o mare probabilitate să vi se fure. Măcar nu rămâneţi cu pagubă mare.

 5. LiaLia says:

  Mie mi-au ridicat maşina ieri, dintr-un loc unde nu încurca cu absolut nimic. Am implorat cretinii cu platforma să nu plece cu maşinuţa, că plătesc pe loc. Răspunsul lor a fost: noi suntem în misiune, nu putem face nimic, veniţi la Afumaţi. M-am dus la un alt nene, reprezentantul primăriei. El mi-a spus că e doar observator, să vorbesc cu poliţistul. Care la rândul lui, întrebat isteric CINE ÎŞI ASUMĂ RESPONSABILITATEA pentru jaful de ridica în 10 minute 12 maşini care NU încurcau, mi-a răspuns senin: vorbiţi la firma care v-a ridicat maşina, noi am fost chemaţi doar ca observatori, e treaba primăriei. Dar mi-a garantat că am de plătit o sumă usturătoare pentru toată distracţia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s