Blogu’ din copilarie e la Lia?

Posted: March 25, 2009 in Internet si blog-uri

Se numea jurnal. Si inventasem un alfabet pe care il inteleg si acum daca ma straduiesc. Am scris agende intregi, ce gaseam si eu prin casa, ca pe atunci nu erau jurnale fancy, cu parfum si funditze roz (oricum nu mi-as fi pus, ca erau prea girlish pt gusturile mele). Pagini intregi mizgalite cu gindurile mele sincere, de copil visator. Maica-mea nu intelegea nimic, dar a recunoascut ca incerca sa citeasca dupa ce plecam la somn. Fiind cifrat imi lasam jurnalul la vedere.

Azi scriu pe blog, nu mai am jurnale. Pentru ca nu mai am de cine sa ma ascund si nu mai e fun. Si pentru ca nici nu mai pot scrie despre mine, scriu despre altii. Dar cred c-ar trebui sa revin la jurnal. Nu stiu de ce, dar mi-am amintit azi ca blogul intentiona sa fie un jurnal. A devenit ziar intre timp… dar nu la toti, uite de exemplu la Lia a ramas asa cum trebuia sa fie. La multi ani draga mea, azi e ziua ta si as vrea sa consemnez asta si pe blogul meu, ca un fel de cadou, pe care sper sa-l primesti cu bucurie.

Scrii minunat si de aceea, in fiecare seara nu pot sa nu fac o vizita pe blogul tau, sa vad ce-ai mai facut peste zi, ce ginduri te-au mai framintat, ce ti s-a mai intimplat. O cunosc deja pe Frieda, stiu cine e Vulpea si ma bucur ca mai sint si oameni care daruiesc altora din putinul lor.

Cit despre virsta, sa stii c-ai sa treci prin starile de la 15, 20, 25 de ani mai mereu. Doar anii se aduna, sufletul tau se imbogatzeste.

As vrea in final sa scriu ceva in limbajul cifrat din copilarie, dar imi dau seama ca nu am semnele pe tastatura 🙂

Advertisements
Comments
  1. LiaLia says:

    Draga mea, m-ai emoţionat şi onorat cu aşa cadou! Îţi mulţumesc din suflet! Ăla care se tot îmbogăţeşte cunoscând oameni frumoşi ca tine! 🙂 Eu nu am ţinut niciodată jurnal, dar acum e foarte amuzant să fac treaba asta :)) Vorba unei prietene, ţie chiar în fiecare zi ţi se întâmplă câte ceva??? E, bine, da! Te pup tare tare!

  2. Adriana says:

    Daaa!!! Lia, o tipa foarte pe sufletul meu… I-am descoperit blogul datorita tie. Tare faina fata! Le zice tare bine…Ma duc sa-i zic la multi ani pe blogul ei 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s