Auditie placuta, dragi telespectatori! :)

Posted: March 21, 2009 in Despre radio

Dupa ce statiile locale din tara ale Romantic Fm au trecut la Radio Zu, RCS & RDS a inclus in grila de programe postul… Romantic FM. Posesorii serviciului DIGI TV pot asculta Romantic FM. Pentru a putea receptiona postul de radio, urmariti pasii din ghidul de mai jos.

romantic

Alte posturi de radio pe televizor:

Romania In Direct, Romania Muzical, Radio21, National FM, RFI Bucuresti, Radio Logos, Reintregirea, Trinitas, Jazz Radio.

Advertisements
Comments
  1. Adi says:

    Aproape toate platformele digitale prin cablu (RCS, UPC) si satelit (DIGI, DOLCE, BOOM, FOCUSSAT, AKTA) transmit pe langa programele TV si posturi de radio. Impactul este totusi foarte limitat, in conditiile cand din aceeasi telecomanda poti selecta un post de televiziune, oferta de canale muzicale fiind intre 5 si 10 posturi TV muzicale.

    Romantic FM are o audienta mare in Bucuresti (locul 6, ~105.300 ascultatori conform ultimului vad de audienta ARA), fiind un post de nisa si bazandu-se si pe numarul mare de locuitori din capitala. In orasele mici, audienta era mult mai mica ca numar de ascultatori, iar decizia de a trece statiile locale romantic FM la Radio ZU, cel mai probabil va fi una aducatoare de audienta si profit.

    Avand in vedere ca Romantic FM a ramas doar in Bucuresti pe FM, s-au gandit sa-l faca accesibil na nivel national prin Digi TV si sa-l diversifice cu alte 4 radiouri tematice ce pot fi ascultate pe internet pe romanticfm.ro: Romantic Extra, Romantic Twist, Romantic Fresh si Romantic DiskoTek. Intact este unul dintre cele doua trusturi media care dezvolta radiouri tematice online, celalalt fiind MediaPro cu 15 streamuri exclusiv online.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s