Dragi fosti colegi de radio, va rog sa cititi! This is for you!

Posted: February 26, 2009 in Cartea Radio & Showbiz

In continuare voi publica amintirile Doinei Ene despre Radio Contact. Ramasa in afara radioului de atitia ani, Doina nu si-a pierdut doar un job, ci o CARIERA! Lucrul acesta m-a impresionat enorm, desi n-am cunoscut-o niciodata in carne si oase, doar pe mess vorbim de citeva zile si am rugat-o sa-si scrie memoriile. O admiram enorm pe vremea Radio Contact din cauza ca batea cimpii cu multa gratie, imi placea mult cum vorbea si vocea ei, timbrul deosebit, cald si natural. Astazi rar mai dai de DJ care sa vorbeasca asa, majoritatea spun “a fost piesa, va fi piesa” sau “poate ploua” 🙂  Si de aceea nu inteleg de ce nu i-a mai dat nimeni o sansa Doinei. De fapt nu doar ca nu inteleg, dar chiar mi se pare incredibil de nedrept!!! Dupa ce pisici de principiu merg fostii mei colegi cind isi aleg DJ-ii? Si cum au putut s-o lase pe Doina pe drumuri, sa ajunga sa manince piine cu fasole din pensia mamei ei atitia ani? (asta m-a impresionat cel mai rau!). De ce nu i-a oferit nimeni nici o sansa dupa Radio Contact? Dragi fosti colegi, cum puteti avea un asemenea suflet? O sa parasiti lumea asta cu ce? Cu “am facut cel mai tare CHR”, in timp ce ati lasat in urma oameni care au facut foamea? Stiu c-o sa supar pe multi cu ce scriu acum, dar chiar nu-mi mai pasa, dupa ce am auzit povestea Doinei Ene. Nu m-am suparat in halul asta nici cind mi-a dat cu flit Huidu, dar cazul Ene m-a scos din papuci! Pentru ca e o viata irosita, i-ati luat tot ce avea: radioul!
WHY? TELL ME:WHY???
Scriam in carte ca DJ-ul care a inventat termenul de rock’n roll, Alan Freed a fost lasat sa moara in mizerie, vai  de capul lui. Dar macar el a fost implicat intr-un scandal de payola (luare de mita de la casele de discuri, pt. difuzari) si pe urma si-a baut mintile! Dar Doina, ce vina a avut? Sigur, nu vreau s-o compar cu Alan Freed, dar ma gindesc asa, la ce se poate alege de viatza oamenilor chiar sub ochii nostri!…

Advertisements
Comments
  1. Viorel Radulescu says:

    ce face Doinita acum? de multe ori mi-am pus acesata intrebare!!!

  2. Diana Singer says:

    Doinita e in trustul Pro, lucra pentru InfoPro inainte sa se desfiinteze, la trafic. Acum nu mai stiu exact daca s-a recalificat sau nu, dar stiu ca e tot acolo.

  3. doina ene says:

    viorel, sint in pro,,,,,,,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s