MAGIC NIGHTS a fost cel mai ascultat talkshow de noapte din Bucuresti!

Posted: February 6, 2009 in Cartea Radio & Showbiz, Despre radio

Da, tocmai au inceput sa-si faca aparitia rezultatele sondajelor de audienta din perioada septembrie-decembrie 2008 si la o prima privire aruncata peste grafice si cifre pot spune cu mare bucurie in suflet, ca talkshow-ul “Magic Nights” (care a debutat la data de 15 septembrie) a fost emisiunea cu cea mai mare audienta din Bucuresti, pe tronsonul orar 23.00-02.00. Majoritatea ascultatorilor nostri au virste cuprinse intre 30 si 50 de ani. Le multumesc tuturor si ma gindesc in continuare cu mult drag la ei. Sper sa am norocul sa-i reintilnesc intr-o buna zi, dar asta numai in cazul in care nu se verifica fraza pe care o tot rostesc de 2 saptamini incoace: ”Dreptatea, de fapt… nu exista!”.
Niciodata nu am stiut ce audienta au avut talkshowurile mele de noapte, pentru ca nu le-a masurat nimeni, acum este prima oara cind vad exact cita lumea asculta. Buna inventie si sondajele astea, poti face chiar o pasiune pentru ele daca te holbezi prea mult in monitor:))  Asa ca ma tot uit pe grafice, compar, ma gindesc… de ce a scazut in audienta cutare post de radio, de ce a crescut altul, unde au migrat ascultatorii, etc…
Insa, reintorcindu-ma la talkshow, nu-mi da pace un gind: de ce nu vinde nimeni emisiunile de noapte si de ce peste tot in radiourile din Romania (afara e alta poveste, of course:)) , calupurile de publicitate au un final brusc la ora 22.00? Si asta in conditiile in care exista produse pe piata care nu au voie sa apara in reclame decit dupa 10 seara. So, that is the question… Stie cineva raspunsul?

Advertisements
Comments
 1. Silly says:

  UUUUUUUUUhaaaaaaa!!!!!!! Felicitari! Intr-un talk-show de radio ascultatorii sunt pe primul loc. Li se acorda importanta, sunt lasati sa isi spuna parerile si au satisfactia de a contribui la emisiune. Au parte de interactivitate si placerea de a discuta direct cu oamenii aflati in spatele microfoanelor. Ehehehehe, so sa traducem rezultatele sondajelor: Diana Singer trebuie sa revina in lumea radioului.
  Despre publicitate nu ma bag sa comentez 😀 Probabil ca exista studii si studii pe aceasta tema si din diverse motive nu se mai difuzeaza calupurile publicitare dupa ora 22.00. Dar daca cineva stie, sunt chiar curios.

  Come on!!!!!!!! Cineva sa ii dea un microfon Dianei!!!

 2. Adrian says:

  Felicitari pentru audienta!
  Nu cred ca exista un interes pentru publictate la ore tarzii, asta si datorita faptului ca majoritatea prefera posturile tv la acele ore. Emisiunile interactive de seara sau de noapte pot aduce insa un plus de ascultatori ce pot ramane pe frecventa si asculta si in timpul zilei. E important ca un post de radio sa aiba programe atractive la orice ora.

 3. ralu says:

  As vrea sa-mi raspunde aia de la Magic Fm de ce nu mai exista emisiunea din moment ce sondajele aratau ca voi ati fost pe primul loc? De ce tu nu ai o emisiune de noapte?Chiar nu sunt constienti de ce au pierdut? Si daca stau bine sa ma gandesc la tot ce s-a intamplat…inseamna ca ei chiar nu te merita si ca locul tau e printre profesionisti. Abia astept sa te aud pe Fm, acolo unde iti este locul.

 4. Maria says:

  Yeeeee! Felicitari, Diana! Traiasca sondajele! „Ca sa vada si ochii lor”, nu de alta! Cunoscatorii stiu deja, oricum.
  Ne tot minunam de cei care au functii de conducere in tara asta si de deciziile pe care le iau… radiourile nu fac exceptie, ovcors. Eu cred insa ca a fost si o problema de buget la Magic Fm, altfel nu-mi explic miscarea asta f f proasta a lor, de a scoate Magic Nights din grila.
  Deh, criza lu’ peste. Lumea vrea sa stea noaptea cu urechea lipita de radio… exista si internetul acum… Ohooo! Ascultatori de talkshow sunt, nu mai sunt insa moderatori cu nervi tari care sa „arda” acolo noaptea… Tu esti printre putinii.
  Eu sunt sigura ca te vom auzi curand la un post de radio meserias! In definitiv, nu stau toti cu mainile in san in perioada asta de criza si „asteapta sa treaca”…

 5. claudiu says:

  dreptatea,adevarul si iubirea vor ‘exista’ forever! te vrem la radio Diana! ce putem face noi mai mult,decat sa te ascultam cu drag si in numar mare?

 6. Oana says:

  Toate felicitarile Diana, in ciuda nedreptatii!!!

 7. Ralu says:

  In vreme de criza Maria, nu dai afara pe cel care iti aduce banii. Diana era in frunte…si chiar daca e criza cum zic ei trebuia sa actioneze la modul o mica scadere de salariu dar nu asa. E clar ca au fost manevre…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s