043 – Radio & Showbiz: De ce se extaziaza femeile cind gatesc barbatii

Posted: June 4, 2008 in Cartea Radio & Showbiz

Şi uite de ce sunt feministă, acum să privim puţin critic: bărbatul aduce bani (cică!) şi este stâlpul familiei, el rezolvă tot (repară prin casă, repară maşina, etc), iar femeia trebuie să stea la cratiţăă şi să aibe grijă de copii. Bun… aiurea, ce-i bun?! În timp ce bărbaţii află mereu ceva nou, învaţă, trăiesc, femeia trebuie să vadă în faţă doar duşumeaua, cratiţa şi boarfele murdare. În scurt timp ajunge o îndobitocită fără nici-o perspectivă. În timp ce bărbaţii îşi mai permit luxul de a se juca, femeile trăiesc o viaţă anostă. Eu doar atâta sper; că femeile să devină şi ele un homo ludens, o fiinţă care se joacă. Avem şi noi dreptul, nu? Dacă aş intra acum în banalităţi, să vă spun că şi femeile câştigă, că şi ele se descurcă, etc ar fi de-a dreptul plictisitor şi nu asta-i ideea. Ideea este că şi femeile trebuie să se joace! Şi cum te joci cel mai bine? La serviciu, în maşină, la cumpărături, la film, teatru, pe computer, etc.

Mulţi dau stupidul exemplu cu bărbaţii celebri. Câţi bărbaţi celebri şi câte femei celebre au fost. Iar aici cred că un sociolog şi un istoric ar putea explica foarte bine de ce n-au fost atâtea femei celebre. Păi cum să devii celebră dacă societatea te ţine la cratiţă?! Când, cum, unde? Sper din tot sufletul să ne luam revanşa în secolele urmatoare.

Şi pentru că tot am adus vorba de cratiţă, mai sunt unii care zic că bărbaţii sunt cei mai buni bucatari. Aiurea! Ce înseamnă bun? Păi dacă-l obligai pe Shakespeare să scrie în fiecare zi, mai ieşeau capodopere? Nici câinele nu latră mereu la comandă! Şi tot de bucătarie: nu mai puneţi dragi bărbaţi aceleaşi şi aceleaşi condimente, la orice fel de mâncăre. Noi vă apreciem (pe când voi uitaţi şi cât de bine vă gătesc mamele, în infatuarea voastră!), dar totuşi. Da, heh, dar totuşi: ce naiba au toate femeile astea de se extaziază când un barbat zice că ştie să gătească? Aşa ştiu ăştia să gătească cum ştiu io să schimb roata la maşină! Pe bune, o schimb, dar nu pretind că sunt campioană. Şi atenţie, mărarul merge bine la varză, nu şi la fasole! Haha.

Hai să vă mai spun ceva: mă dau în vânt după cuplurile de gay. Ba pot merge până acolo încât să afirm că femeile ar trebui să se căsătorească numai între ele, iar bărbaţii-treaba lor. Si vorbesc de căsnicie acum, nu de sex. Sa va spun de ce: pentru că bărbaţii cu femeile pur şi simplu nu se înţeleg. Specii diferite, precum spuneam, haha… Femeile se înţeleg mult mai bine între ele (cât timp nu apare un bărbat), sunt mult mai sensibile şi chiar ŞTIU despre ce e vorba în propoziţie. Bărbaţii într-un cuplu se cred defapt singuri. Şi da, au mereu au nostalgia copilăriei. By the way, dacă v-aţi săturat de neveste şi începeţi să visaţi multe gagici în cuşti de discotecă, care dansează din buric, poate c-ar fi mai bine că înainte să vă deplângeţi viaţa de rahat la care v+aţi înhămat, să analizaţi dacă nu cumva vă e dor de copilarie. Tuturor ne e dor de copilărie la un moment dat, pentru că tuturor ne place să ne jucăm, indiferent dacă suntem femeie sau bărbat. Şi cred că nu e rău să copilărim puţin, decât să luăm viaţa în tragic şi să nu ne mai suportăm. Cred că atât femeile, cât şi bărbaţii ar trebui să se joace, chiar dacă ajung de râsul copiilor lor! Poate să pară un clişeu ăsta cu copilaria, dacă nu înţelegi exact. Nu mă refer aici la un joc oligofren cu păpuşile, când ai 40 de ani, ci mă refer la un mod de viaţă, la o schimbare de mentalitate. Sau la jocurile pe calculator!!! Hahaha. Aţi observat ce puţine femei se joacă la calculator, cel puţin în România? Ele au alte griji, vin acasa, trebuie sa facă papa, să calce, să spele. Când toate femeile din România vor veni acasă şi se vor juca la calculator înseamnă că feminismul a învins! Oare să scriu aici că totul nu e decât e o ironie? Să scriu dară, că să înteleagă tot poporul, mai puţin copiii, că să nu între în grevă că vrem să le ocupam locul la PC!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s