015 – Radio & Showbiz: Jesus Jones si Holograf

Posted: June 30, 2007 in Cartea Radio & Showbiz

Ţin minte două lucruri din perioada aceea. Primul: într-una din emisiuni l-am avut că invitat pe Mike Edwards, liderul grupului “Jesus Jones” din Marea Britanie, care venise în România să participle la turneul “British Rock For Romania”, turneu sponsorizat de Ambasada Britanică. Am fost şi eu în turneu cu ei şi am luat o grămadă de interviuri, împreuna cu Anca Lupeş (acum ea are propria agenţie de impresariat), după care, când ne-am întors la Bucureşti l-am invitat în studio.

DJ-ul care m-a ajutat era Sandu Alexandru. Doamne, ce nebunie a ieşit şi cu Sandu, hahaha, aşa reclamă cum a facut el grupului n-a avut nimeni în viaţa lui! Chiuia din toţi rărunchii şi rostea numele grupului în fel şi chip. Nu mai ştiu ce l-am întrebat pe Mike la emisiune, dar a ieşit super. Am şi-o casetă video de-atunci, ar trebui s-o mai studiez, dacă vreau umor de calitate!

Mike a filmat totul, avea mereu camera video la el. În afară de emisiune, pe casetă mai apar tancuri, un Bucureşti distrus şi turneul lor în România.

Al doilea lucru pe care-l ţin minte este că am invitat grupul Holograf şi m-am simţit foarte onorată de prezenţa sa în studio. Am purtat o conversaţie mişto zic eu, deşi ţin minte că timbrul lui Bittman mă scotea din minţi la vremea aceea. Acum ori îmi place, ori m-am obişnuit cu el. E la modă. “Ţi-am luat un In(t)el”, hehehe, piesa asta e genială, nu mă aşteptam, deşi piesa pe care-a prezentat-o la Eurovision împreună cu Tino Furtună mi se pare iar genială, poate doar din cauza faptului că îmi place foarte mult pianul, iar pe Tino il consider un om – pîinea lui Dumnezeu. Nu ştiu de ce, aşa l-am perceput întotdeauna. Pe el şi pe Mircea Vintila. Cu Mircea am inventat chiar şi cârnaţii “PNL”, căci pe atunci eram amândoi fani convinşi ai acestui partid şi îl uram de moarte pe Iliescu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s