008 – Radio & Showbiz: Eduard Manole – un personaj!

Posted: June 23, 2007 in Cartea Radio & Showbiz

Dar iată ce scria la vremea aceea presa despre postul nostru de radio: “UNI FUN Radio emite non-stop pe 69,8 MHz – UUS: muzică, ştiri şi chiar emisiuni de sine stătătoare. Nu face nici un fel de politică. Disk Jokeii vă oferă cele mai noi discuri şi ritmuri:Andrei Stan, Bogdan Calu, Mircea Zane şi Sandu Alexandru. Ştiri şi emisiuni culturale:jurnaliştii coordonaţi de Diana Singer. Preferinţele muzicale şi alte informaţii se anunţă unui secretariat din care fac parte Elena Lulea, Eredith Luchen şi mulţi alţi studenţi. De azi au şi top. Telefonul lor: 14.35.08/140, între orele 7-17. Şef de antenă: Eduard Manole.” (articol semnat de Mihai Bogatu, în România Liberă. P.S. Acum Mihai este administrator la cotidianul Gardianul).

Vă spune ceva numele de Eduard Manole? Cred că da, dacă aţi fost atenţi la “puştiul” care a candidat la presedinţie în anul 2000, adică atunci când a candidat şi Marian Munteanu (acum îmi dau seama că radioul avea lipici la aspiranţii la titlul de preşedinte al României, hehe). Eduard era şi este un tip pe care eu personal îl consider deosebit de deştept şi cu o cultură politică bogată. De la el am învăţat după Revoluţie despre partidele politice şi despre cum stătea treaba cu comuniştii. Cel puţin atât îmi amintesc eu din discuţiile noastre.

Codruţa Florescu (actuala Marinescu sau “Florutza”) zice însă că pe vremea aceea eu n-aveam o părere prea bună despre el. Şi că cică Manole ar fi plecat în urma unei şedinţe în care mai mulţi am votat retragerea lui din funcţia de director.
În orice caz, când a vrut să se facă preşedinte n-a reuşit decât să para un puşti ciudăţel, asta cu siguranţă! Dar poate că adevarata lui menire sunt afacerile, ca şi în cazul lui Munteanu, o altă minte strălucită, de altfel.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s