005 – Radio & Showbiz: Sa furam steagul rivalilor de la Radio Contact!

Posted: June 22, 2007 in Cartea Radio & Showbiz

Trebuie să recunosc că n-au fost puţini ciudaţii care ne-au călcat pragul, iar pe unii dintre ei i-am şi adoptat, cum ar fi Nicky Boicu, un student la matematică strălucit, dar atins din greu de nebunie. O nebunie care însă ne-a încântat de la început. Şi-a facut apariţia căutând postul de radio cu un neon lung de vreun metru. Spunea mereu:”Pe aici trebuie să fie, pe aici trebuie să fie, îl simt!”. Câteva luni mai târziu avea să-şi deschidă propriul lui birou de predare a limbii franceze. Defapt se instalase la o măsuţă pe care ţinea o lingură şi o furculiţă. Te taxa câte 5 lei ca să te-nveţe cum se spune în franceză “linguriţion” şi “furculiţion”. Noi îi dădeam, că ştiam că e sărac. În plus – atât ne costa distracţia.

Mult mai încolo, Nicky a avut şi propria lui emisiune, “Acum vorbesc eu”. Nu mă întrebaţi despre ce, că nu mai ştiu. Ţin însă minte că n-am înţeles nici atunci exact despre ce era vorba, dar o ascultam cu plăcere. Puneţi pe hârtie un calcul matematic aiuristic şi două bancuri. O să vă faceţi o idée despre Nicky. Nebun cum era ne-am trezit într-o zi că a furat steagul “rivalilor” nostri: Radio Contact.

Ei aveau sediul vis a vis, în clădirea Facultăţii de Arhitectură, iar belgienii le aduseseră un steag mare şi frumos, cu delfinul pe el. Ei bine, Nicky s-a gândit că nu merită steagul, sau ştiu şi eu ce-o fi fost în capul lui… în orice caz l-a furat şi ni l-a adus ca pe o ofrandă. S-au prins cei de la Contact însă şi-a trebuit să le dăm steagul înapoi. L-am dat, că oricum al nostru era mai frumos, că era mai colorat!

Advertisements
Comments
  1. radu says:

    sunt nicki bî, sunt nicki bî
    eu sunt ce sunt…….etc etc
    acum vorbesc eu

    cum sa nu il tin minte pe nic?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s